Duge ljetne haljine


Ove sezone duge ljetnje haljine pravi su modni hit, savršene su za svaki tip građe, od onih mršavih do bucmastijih, visokih, niskih, za šminkerke i one koje vole ležerniju garderobu.

Haljine moraju biti sastavni dio garderobe svake žene, posebno kada se radi o laganim ljetnjim haljinama, koje su najbolje za vrijeme vrućina.

Duge ljetnje haljine moraju biti od prirodnih laganih ljetnjih materijala, u kojima ćeš se osjećati ugodno. Ono što će biti najteže izabrati je model i uzorak koji će ti se najviše svidjeti jer ove godine radnje su preplavljene upravo njima.

Prilikom odabira maksi ljetnje haljine vrlo je važno da ti ne bude prekratka. Ako ti seže do gležnjeva ili iznad, definitivno ti je prekratka. Haljina  treba prekrivati većinu stopala, odnosno gotovo do poda, ali se ne smije vući po podu.

Što se tiče obuće, najbolja je lagana niska obuća, rimljanke, no ako ipak želiš nositi visoke, nosi platnene sandale sa platformom od plute ili sličnih materijala, ali zato prilikom kupovine moraš paziti na dužinu haljine.

Cvjetni uzorak

Životinjski uzorak

Jednobojne haljine

Printevi

Diva u maksi haljini

Večernje maksi haljineOstavi i ti komentar! :)