DRAGANA PRODALA LUKSUZNU KUĆU kolegi sa estrade: Kič na sve strane, ZLATNI ZID , a tek kad vidite ovaj detalj BIT ĆE VAM JASNO ZAŠTO PJEVAČ RENOVIRA SVE UNUTRA!

0
555

Pjevač Boban Rajović preselio se iz zemunskog naselja Altina, gdje je živio sa svojom porodicom, u luksuznu kuću na Senjaku koja ima više od trista kvadrata, a koju je kupio od koleginice Dragane Mirković.

Kada smo čuli da je useljenje u novi dom privedeno kraju.

Budući da je njegova koleginica Dragana Mirković poznata po tome što obožava čuvene kristale „svarovski”, koje ima na svakom mjestu, od slavina u kupatilu, preko lustera, do ogledala, svi su iznenađeni što nisu naišli ni na jedan takav detalj.

  • Uložili smo veoma mnogo novca u renoviranje kuće, ali i u opremanje. Najbitnije mi je da se osjeti porodična atmosfera i toplina. Ono na šta sam posebno ponosan jeste ovaj akvarijum u koji sam potpuno zaljubljen – rekao je Boban.

A kada su primjetili da je jedan od zidova prekrečen u zlatnu boju, on se nasmejo i ispričao im jednu anegdotu.

  • Kada je moja majka došla kod nas u posjetu i vidjiela taj zid, reagovala je isto kao i vi, samo je rekla jednu zanimljivu i smiješnu rečenicu: „Pa, sine, to su zlatni zidovi. Ovo ni Milo Đukanović nema!”
    Izvor: alo.rs