Dragana POBJEGLA U Las Vegas i TAJNO SE VJENČALA sa ovim muškarcem! Pogledajte kako izgleda ZAVODNIK kome nije mogla odoljeti

0
1848


Folk zvijezda Dragana Mirković imala je veliku ljubav prije braka sa biznismenom Tonijem Bijelićem. Veza sa tim čovjekom trajala je deset godina.


Riječ je o biznismenu, političaru i nekadašnjem estradnom menadžeru Zoranu Bašanoviću. Dragana i Zoran bili su zajedno tokom devedesetih. U to vrijeme Bašanović je folk zvijezdi bio ne samo dečko, već i menadžer.

Foto:Svet

Nizali su uspjehe, uživali u ljubavi, a onda su krajem prošlog vijeka stavili tačku i na poslovni i privatni odnos. Mirkovićeva je ubrzo upoznala Tonija, za kojeg se bez velike medijske pompe udala 2000. godine, a sa kojim danas ima kćerku Manuelu i sina Marka.

Foto:Printscreen

Bašanović je u jednom intervjuu 2010. godine otkrio da nije ostao u kontaktu sa Draganom i priznao da su se jednom prilikom i tajno vjenčali.

-Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička vjenčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gdje ljudi sklapaju brak iz zezanja.

Foto:Printscreen

Tako smo se Dragana i ja vjenčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to vjenčanje nije nigdje zavedeno i ne važi.

Ako je to bilo to neko tajno vjenčanje o kojem se pričalo, sad više nije – objelodanio je Bašanović, koji je prije veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom kolegicom Mirom Škorić, piše espreso.rs.