DOSTA JOJ JE SVEGA! Glasine o razvodu Kim Kardašijan i Kanje Vesta sve jače! Evo zašto rijaliti zvijezda više NE PODNOSI svog muža! (FOTO)

0
502
Foto.Beta ap/Chris Pizzello

Glasine o razvodu Kim Kardašijan, najpoznatije rijaliti zvezde na svetu, i Kanje Vesta, popularnog repera, pojavljuju se svako malo u javnosti, ali izgleda da je njihov brak sada zapao u opasnu krizu! Naime, kako se navodi u stranim medijima, Kim je dozlogrdilo ponašanje njenog muža!

Izvor blizak rijaliti zvezdi tvrdi da njihov brak već neko vrijeme ne funkcioniše, kao i da je Kim odlučila da se raziđu.

Foto.Beta ap/Chris Pizzello

Kanje nije bio prisutan na krštenju njihove djece u Jermeniji, a on i Kim su već neko vrijeme u otvorenoj svađi. Ona mu najviše zamjera to što joj prigovara za način odjevanja. Smetaju mu njene preuske i provokativne haljine. Ne želi da je više blamira. Ona je za sebe izgradila karijeru i ne želi da dozvoli nekontrolisanom mužu da joj to uništi – kaže izvor.
Kako se još navodi, Kardašijanova bijesni jer Kanje nekontrolisano troši novac. On je, prema riječima izvora, samo proteklog mjeseca potrošio više miliona dolara na snimanje novog albuma i humanitarne donacije crkvi.

Foto.Beta ap/Chris Pizzello

Ona pokušava da mu objasni da je tako nešto bespotrebno, kao i da će bankrotirati ako on nastavi da troši njihove milione bez dogovora. Nedavno je digla ruke i rekla da će se razvesti, ne može više to da podnese – dodao je izvor.

Autor: N.V.