ĐOLE ĐOGANI IZNAD WC ŠOLJE DRŽI OVO! LJUDI SU SE Š0KIRALI, pogledajte ovaj DETALJ!

0
448

Porodica Đogani trenutno je u žiži interesovanja javnosti, ali ne zbog novih muzičkih ostvarenja, nego zbog učešća Lune Đogani u rijalitiju “Zadruga”.

Njen ujak Đole Đogani u više navrata je stao u odbranu svoje bratičine, dok se Vesna nije oglašavala. Njih dvoje su, gostujući u Exkluzivu, odlučili da otvore vrata svog doma.

Prvi utisak koji odaje stan Đoganijevih je svakako toplina, a evidentno je da je par uložio dosta truda da ga uredi po svom ukusu.

U njemu dominiraju svijetle boje, a primat je na bež, koja je vidljiva kako na zidovima, tako i u komadima namještaja.

Pored ove boje, u stanu kontrast pravi još samo zelena boja, i to u vidu jastuka, ali i boje zidova dječje sobe.

Dok bi se cijeli stan mogao jednostavno opisati riječju “minimalizam”, budući da su Đoganijevi želeli da njihov životni prostor odiše prostranošću i prozračnošću, postoji samo jedan zid koji je posvećen policama na kojima se nalaze kako dobijene nagrade, tako i knjige. Vesna i Đole ističu kako najradije čitaju poeziju, a omiljena im je Desanka Maksimović.

Đoganijevi su pustili kamere čak i u kupatilo, a ono što posebno privlači pažnju jesu svećnjaci koje imaju iznad WC šolje, a oni su tu svakako jer par voli da se opušta u đakuziju, uz romantičnu atmosferu.