DOK JE KAĆA POZIRALA ZA SELFI POKRALI JOJ STVARI U AMERICI! Kad čujete koju sumu novca su joj odnijeli neće vam biti dobro!

0
472

Lopovi su iskoristili trenutak Kaćine nepažnje da joj ukradu stvari dok se fotografisala ispred jednog filmskog studija.

Pjevačica Katarina Živković doživjela je neprijatnost na turneji u Americi kada joj je lopov ukrao skupocjenu torbu u kojoj je imala 5.000 dolara, saznaje „Alo!“ od izvora bliskog pjevačici.

Naime, Kaća, koja se nedavno iz Srbije vratila u Ameriku kako bi nastavila turneju, doživjela je pravu dramu u Los Anđelesu dok je sa kolegama i muzičarima obilazila grad.Kaća je otišla na američku turneju u decembru, ali morala je da se vrati u Srbiju zbog unaprijed zakazanih nastupa. Čim je odradila nastupe za reprizu Nove godine i Božića, vratila se u Ameriku, ali nije mogla ni da pretpostavi šta će je tamo sačekati – rekao je na početku razgovora za „Alo!“ izvor blizak pjevačici. Kako nam je dalje ispričao, Kaća je pokradena u Los Anđelesu, dok je sa kolegama sa turneje i muzičarima obilazila grad.

Kaća je u Los Anđelesu imala jedan dan na raspolaganju da obiđe grad, pa je posjetila nekoliko filmskih studija u Holivudu, a nije propustila ni priliku da napravi nekoliko selfija. I baš dok se fotografisala za društvene mreže, desilo joj se da ostane bez torbe i novca – priča naš izvor koji se zatekao na licu mjesta i objašnjava:

Kaća je zamolila jednog od muzičara da je fotografiše ispred jednog filmskog studija, a torbu koju je nosila spustila je na klupu pored sebe. Čim ju je spustila, odmah je zaboravila na nju, pa se koncentrisala na to da što bolje ispozira za fotografiju – kaže naš izvor i objašnjava da je pjevačica zamolila kolegu da je nekoliko puta fotografiše jer nije bila zadovoljna kako je ispala.

To je trajalo nekoliko minuta, a lopovu je trebao samo sekund Katarinine nepažnje da joj ukrade stvari. Kada je završila s poziranjem za društvene mreže, Kaća se vratila da uzme torbu i tada je shvatila da je pokradena – priča naš izvor i dodaje da pjevačica nije mogla da vjeruje šta ju je snašlo.

Ne samo da je ostala bez skupocjene torbe već joj je ukraden i novčanik u kom je imala oko 5.000 dolara. Jedina sreća u nesreći je to što joj je pasoš ostao u sefu hotela, jer da je i njega ponijela, bila bi u ozbiljnom problemu – kaže naš izvor i dodaje:

Kaća je ipak na kraju sve to stoički podnijela tim pre što se nikada nije opterećivala materijalnim stvarima. Novac dođe i prođe, a ona će sve to ponovo zaraditi – kaže naš izvor na kraju.

Izvor: spreso.rs