DNEVNI HOROSKOP ZA 4. OKTOBAR: Težak period s voljenom osobom, moguć je čak i raskid

0
658

Bika čekaju pozitivne promjene, Vaga treba da poradi na koncentraciji, Raka ne očekuje previše posla, Jarac ima problem sa nesanicom

OVAN

Moguće je da trenutno na poslovnu situaciju ne gledate iz najboljeg mogućeg ugla. Voljena osoba će vam staviti do znanja da želi da bude sa vama bez obzira na sve prepreke koje vas okružuju. Moguća je glavobolja prolaznog tipa.

BIK

Moguće je da vam nije lako da se na ovom polju sada organizujete onako kako biste voleli. Partner je spreman da da svoj maksimum kako bi ispunio vaše želje. Možete da očekujte pozitivne promene. Grčevi u mišićima.

BLIZANCI

Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuje vas period u kojem ćete imati priliku da ostvarite bolju zaradu. Možete da računate da ćete u budućnosti uspjeti da poboljšate vaš odnos sa voljenom osobom. Moguć je pad energije.

RAK

Ne očekuje vas previše posla. Pred vama je period u kojem ćte imati mogućnost da se malo odmorite. Imaćete priliku da sa osobom do koje vam je stalo ostvarite stabilnu ljubavnu vezu u budućnosti. Mogući su problemi sa umorom.

LAV

Možete da očekujete novu poslovnu priliku ukoliko ste trenutno bez zaposlenja. Dolaze vam dobre promjene. Moguće je da se svađa između vas i partnera završava raskidom veze. Povedite računa o svojim zubima.

DJEVICA

Vjerujete da možete da ostvarite ciljeve koje imate na poslovnom polju i nećete odustati dok u tome ne budete uspješni. Povoljan je dan za komunikaciju sa voljenom osobom. Potrebno vam je više vježbanja i kondicije.

VAGA

Danas ste skloni tome da ponavljate greške iz prošlosti kada je u pitanju vaše polje posla. Poradite na boljoj koncentraciji. Ne prija vam samoća i niste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite. Problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

Ako želite da napredujete, očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neke kočnice i prepreke. Ukoliko budete napravili prvi korak ka osobi koja vam se dopada, uspećete da je osvojite. Problemi sa plućima su mogući.

STRIJELAC

Moguće je da imate neki osećaj nesigurnosti i da vam nije lako da riješite sve prepreke koje imate na ovom polju. Emotivno vam nastupa otežan period u kojem ćete imati nesuglasice sa voljenom osobom. Mogući su problemi sa očima.

JARAC

Očekuje vas period koji bi mogao da vam bude prilično komplikovan za poslovno polje. Emotivna situacija bi mogla da vam bude na neki način otežana, između vas i partnera često vladaju nesporazumi. Problemi sa nesanicom.

VODOLIJA

Očekuje vas dan u kojem ćete imati priliku da ostvarite veće planove koje ste imali na ovom polju. Otvoreno ćete pokazati da imate veoma jaka i iskrena osećanja prema osobi koja vam se dopada. Jaki ste i zdravi.

RIBE

Nervoza koja vas okružuje na polju posla, može da vam donese neke strahove i nesigurnosti. Distancirali ste se od emotivnih problema jer vam nije ni malo lako da se suočite sa svim onim što osjećate trenutno. Leđa i kičma su vam osjetljivi.

Fenserka.com/Stil.Kurir.rs