DNEVNI HOROSKOP: Škorpije u problemima, ribe zbog loših organizacionih sposobnosti BI MOGLE IZGUBITI SVE

0
459

Ovan: Vaš partner je apsolutno sklon kompromisima, i posjeduje moć da vas umiri savejetima.

Vrlo ste napeti a to se vrlo lako može primjetitit. Ono što je najbitnije za današnji dan jeste da ne ulazite u rasprave jer posljedice nećete moći lako sanirati.

Bik : Danas ste jako nervozni, ali jedan osoba može da bude od pomoći i da vam popravi dan. Bito je da obratite pažnju na ljude koji brinu o vama. Završite započete obaveze od prethodnog dana.

Blizanci: Mnogo ste opterećeni brigom o novcu. Slobodno se obratite nekom od prijatelja u vezi posla, daće vam dobar savjet. Danas je dan za druženje i reklaksaciju.

Rak: Nemojte biti površni. Morate slušati kolege i uzeti u obzir njihove stavove. Morate biti otvreni za prihvatanje sugestija i promjena, jer ćete danas jedino na taj način biti uspješni.

Lav: Danas ćete biti mnogo vrijedni. Sve vam ide od ruke. Voljeli bi na neko putovanje kako biste se opustili i odmorili, pa možete se baciti na planiranje istog sa voljenom osobom.

Djevica: Vi ste pod velikim stresom zbog velikog obima posla. Nemojte se premoriti na poslu, nego je potrebno da budete umjereni.

Vaga: Jako ste romantični. Ne budite basivni i sjeditit kod kuće, nego pozovite prijatelje i izađite na jednu kafu. Ukoliko ste slobodni, moguće je interesantno poznanstvo.

Škorpija: Puno posla može da stvori veliki pritisak. Danas se ne osjećate baš najbolje, ali pokušajte da se uskladite i da date sve od sebe da izgurate dan.

Strijelac: Probajte da sarađujete sa osobama koje vam odgovaraju. Nemojte ništa raditi na silu, niti brzajte. Probajte svoj fokus staviti na hobije , budite kreativni, a ako ste u vezi, provedite više vremena sa partnerom.

Jarac: Jako ste trdoglavi i ne popuštate. Ipak to danas nije dobra opcija što se tiče porodičnih odnosa. Sve se može jako brzo iskomplikovati i zato pokušajt da napravite kompromis sa bliskim ljudima, da bi izbjegli stres.

Vodolija: Na lagan ćete način riješiti probleme u vezi, pa nema razloga da se puno nervirate u vezi. Ako ste slobodni, na nekom putovanju je moguće poznanstvo.

Ribe: Ne preuzimajte više obaveza nego što možete da završite. Bez obzira koliko vam se sve čini lako, nije baš tako kada krenete sa radom. Zato bi bilo dobro da budete efikasni i da se dobro organizujete.
Izvor: magazindan.info