DNEVNI HOROSKOP: Ovaj horoskopski znak će imati problema sa finansijama, sreća se smiješi nekom drugom!

0
401

Bik ima problem sa finansijama, Rakove čekaju komplikacije, sreća je na strani Strijelca.

Ilustracija

OVAN

Očekuje vas prilika da nađete posao koji će odgovarati zahtjevima koje imate na ovom polju. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali, imaćete uskoro šansu za promjene. Manji problemi sa holesterolom.

BIK

Finansijska situacija vam predstavlja problem.Radite na tome da stabilizujete svoje prihode. Niste spremni za veće planove sa trenutnim partnerom. Moguće je da na neki način izbjegavate ozbiljnu vezu. Povedite računa o krvotoku.

BLIZANCI

Pred vama je period prilagođavanja kada je u pitanju novo radno mjesto. Ne snalazite se uvijek baš najbolje. Ukoliko ste u braku, možete da očekujete malo teži period u kojem će biti nekih neslaganja. Možete biti skloni alergijama.

RAK

Današnji dan vam donosi manja otežanja i komplikacije kada je u pitanju vaše polje posla, piše Stil.kurir.rs.Osoba do koje vam je ostaje još uvek distancirana ka vama i to vas prilično dovodi do toga da sumnjate u sebe. Prilično ste osjetljivi danas.

LAV

U narednom periodu ćete imati jako važna dešavanja na poslovnom polju, pa se potrudite da budete u toku.

Ilustracija

Ako ste u braku, možete da očekujete da ćete imati dobro stanje u odnosu sa partnerom. Puni ste energije!

DJEVICA

Donijeli ste novu odluku po pitanju posla ali možete da naiđete na manje neodobravanje od strane nadređenih.Dopada vam se osoba koja bi mogla da bude zauzeta ili je prati neki loš glas. Mogući su bolovi u stomaku.

VAGA

Poslovni partner će pokazati da se ne slaže sasvim sa vašim planovima za nove poslovne projekte.Zanimljiv dan vas očekuje, pogotovo ako ste slobodni. Imaćete neku novu priliku za flert. Tegobe vezane za kožu.

Pixabay

ŠKORPIJA

Novi problemi na poslovnom polju polako kucaju na vaša vrata. Očekuje vas period u kojem će vam biti potrebno strpljenje.Možete da očekujete da ćete na polju ljubavi imati nova dešavanja. Manji problemi sa srcem.

STRIJELAC

Sreća je na vašoj strani i lako rješavate neke probleme koje ste imali u prethodnom periodu.Želite da pravite neke promjene kada je u pitanju vaš ljubavni život. Monotonija vam ni malo ne odgovara. Nemate probleme sa zdravljem.

JARAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom neće vam biti lako da stabilizujete stanje na ovom polju. Želite da razgovarate sa voljenom osobom koj uporno izbegava temu vezanu za zajedničku budućnost.Manji problemi sa probavom.

Ilustracija

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite pozitivne promene na polju posla, na svoju inicijativu.Možete da se nadate susretu sa bivšim partnerom do kojeg vam je i dalje stalo na neki način. Izbjegavajte cigarete.

RIBE

Zabrinuti ste zbog nekih glasina koje kruže na vašem poslu.Moguće je da vas sada mnogo toga opterećuje. Emotivna kriza bi polako mogla da nastupi između vas i osobe do koje vam je stalo.Problemi sa hormonima.