DJEVOJKE ĆE VRIŠTATI OD SREĆE:Najpopularniji turski glumac ulazi u Parove 8! Dovozi ga luksuzna limuzina i unosi 15 kofera! (FOTO)

0
1096
Foto:Ilustracija

Turski glumac Nevzat Džan Ruzgar, koji je u seriji “Elif” odlično iznio ulogu Kerema, uskoro bi trebalo da se nađe u najpopularnijoj vili na Balkanu!

Naime, kako otkriva izvor, produkcija je sve obezbjedila kako bi se ovaj popularni glumac pojavio u jednom segmentu Parova.

Foto:Screenshot/You Tube
  • Pregovori su skoro gotovi, samo se čeka da on završi sa snimanjem nove serije u kojoj je dobio ulogu. Čim bude imao pauzu na snimanju možemo ga očekivati na vratima luksuzne vile. Upućeni tvrde da će djevojke u vilu definitivno zaboraviti sve ostale muškarce jer će im ovo biti zaista veliko iznenđanje, i niko od njih ne može ni da nasluti da će se jedna od najvećih turskih glumačkih zvijezda naći u Parovima! Pošto ovakvi formati ne postoje kod njih, ne može se sakriti ni veliko interesovanje turskih medija za njegov dolazak u Srbiju i ulazak u jedan od najpopularnijih rijaliti šou programa kod nas! – priča dobro obaviješten izvor.
Foto:Instagram

Prije početka osme sezone Parova se također pisalo o njegovom ulasku, te da će imati direktan let samo za sebe i ekipu, a da će ga sa aerodroma u vilu Parova dovesti luksuzna limuzina. Također se spekulisalo da će sa sobom poneti čak 15 kofera i da će u vili na raspolaganju imati uvijek dostupne stiliste.

Izgleda da je produkacija šou programa Parovi rešila da na rijaliti scenu Srbije uvede ozbiljne igrače! Kako će ukućanke reagovati kada ga ugledaju, saznaćemo uskoro!

Fenserka.com/Alo.rs