DJEVOJKA VLADIMIRA TOMOVIĆA ULAZI U “ZADRUGU”: Izgleda BOLJE OD SVIH UKUĆANKI zajedno, SMUČIT će im se kad čuju!

0
686
Foto:Printscreen

Vladimir Tomović važi za jednog od najvećih zavodnika u Bijeloj kući. Njemu je pošlo za rukom da se svidi Mini Vrbaški, Mioni Jovanović i Maji Marinković.

Međutim, u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem otkrio je da ima djevojku u spoljašnjem svijetu koja je ljepša od svih njih zajedno.

Rekao je da će mu za Novu godinu sve biti jasno ukoliko se njegova djevojka pojavi u Bijeloj kući. Tada će znati kako dalje treba da se ponaša u rijalitiju i šta bi trebalo da promijeni.

Foto:Društvene mreže

– Krajnji rok mi je Nova godina, znam zašto sam ovdje pozvan. Pozvan sam da televizija bude gledanija. Ako do Nove godine ostanem dosljedan, i ne budem imao se*s, znaću da je to sa djevojkom koja me čeka napolju ono pravo. Ako ona uđe ovdje, ona izgleda bolje od svih njih zajedno. Možda sam ja nju idealizovao, ali volio bih da dođe, da mi kaže da sam pogriješio. Ona ne želi da se pojavljuje, ne da me nije sramota, nego bi mi bila čast da budem predstavljen kao njen momak. Ja sam prvi htio da uđe sa mnom u rijaliti, ali ona ima ozbiljan posao. Ako dođe da mi pruži podršku za Novu godinu, biću presretan – rekao je Vladimir voditelju.

Vladimir je prokomentarisao odnos sa Majom Marinković, koja je nedavno ušla u Zadrugu, ali i sa Minom Vrbaški za koju tvrdi da ga je izdala.

– Maja je ušla da oponaša Staniju Dobrojević, ajde da to radi dobro… Maja je individua za sebe, koja može da završi priču u rijalitiju, ali to radi na silu. Ona se izjasnila da joj se fizički dopadam, izjavila je da se stidi što je ušla u taj emotivni koš. Mina me je izdala kao čovjek, svo to drugarstvo palo je kada me je izdala. Dva zadnja dana sam se povukao u sebe, nisam vjerovao da sam sa 38 godina obmanut. Rekao sam joj da me je prodala jeftino, da je mogla skuplje…Nisam ovoga puta spreman da pređem preko toga – rako je Tomović i dodao.

– Rekao sam da Veliki šef pripemi novu krv, nama muškarcima trebaju lepe žene u rijalitiju – tvrdio je zadrugar.

Fenserka.com/Expresstabloid.ba