DAVID DRAGOJEVIĆ PROKOCKAO SVE! Danima nije izlazio iz kockarnice kako bi vratio DUGOVE, ali samo je tonuo još dublje! Njegova majka se OGLASILA i poručila mu samo jedno

0
967

David Dragojević još uvek nije ušao u rijaliti “Zadruga 3”, iako su mnogi pretpostavljali da će se naći na imanju u Šimanovcima čim počne trenutno aktuelna sezona.

Ipak, on i njegova emotivna partnerka Ana Korać još uvijek ne namjeravaju da stanu pred kamere, ali njihovi životi i dalje izazivaju pažnju medija.

Kako prenosi Svet, David se ponovo odao svom starom poroku – kockanju!Evo već treći dan David ne silazi sa aparata, ali mnogo više gubi nego što dobija.

Strašno se nervira, neprestano zove radnicu da mu donese piće i ponovo uključi aparate. Kad gubi, baš je bučan, a neka i i da o…uje.

Nikako ne može da se zaustavi, čim dobije malo novca, sve uloži pa izgubi – otkrio je izvor za spomenuti nedeljnik, dok njegova majka Biljana poručuje:David je kao momak bio bahat, igrao je fudbal i radio je u kladionici, kockao je i kao i svi, ali je uvek vraćao svoje dugove. To je bilo sitno.
Izvor: srbijadans.com