DARKO LAZIĆ MORA NA JOŠ JEDNU OPERACIJU! Evo kakvo je njegovo trenutno zdravstveno stanje!

0
671
Foto ekskluziva

Folk pjevač Darko Lazić posljednjih mjeseci se drastično ugojio, a njegov trenutni izgled smeta pjevačici Nadica Ademov.

Nadica otvoreno za javnost kaže da bi Darko trebalo da smrša, a kritike po ovom pitanju mu je i lično uputila.

  • Darko se nestvarno ugojio, katastrofalno je šta je sebi dozvolio. Radi sad, super je kakav je bio i ranije, oporavlja se, ali mora da smrša. Noga mu nije stabilna, zbog čega je u problemu – kaže Nadica Ademov, koja pjevača nimalo ne štedi, i nastavlja o gojaznosti pjevača.

Mnogo ga kritikujem, bolje da ne čujete! Kažem mu “Je*o te život, nemaš 60 godina, smršaj, šta jedeš toliko.” On kaže da voli da jede i da će u februaru ići da operiše želudac. On misli to tako može, suzi želudac i gotovo. Prvo je trebalo poslije koncerta, pa je pomjerio za februar, a onda će da pomjeri za april – priča pjevačica o kolegi.

Foto: svet

Nadica ističe da je ružno što su Darku neke kolege nakon saobraćajne nezgode, koju je doživio prošle godine, okrenuli leđa.Darko je vidio ko su mu pravi prijatelji, a koji nisu, za takve ljude nemam komentar. Mi radimo isti posao, umorni smo, neispavani, stalno na putu, popije se po koja čašica i nemam opravdanje za te ljude koji su mu okrenuli leđa. Sram ih bilo – završava Nadica za “Kurir”.