DARA VIŠE NIJE SOLO: Evo ko je ZGODNI BIZNISMEN KOG JE PJEVAČICA STRASNO LJUBILA U PONOĆ!

0
712

Dara Bubamara se poslije tri godine vratila bivšem mužu Milanu Kesiću. Folk zvijezda se prije nekoliko dana navodno pomirila sa biznismenom iz Pariza, a zajedno su dočekali Novu godinu u jednom restoranu na Ledinama.

– Dara je sa bivšim poslije razvoda ostala u super odnosima. Čuli su se skoro svakog dana, najviše zbog Koste, koji je vezan za oboje. Milan je prije nekoliko dana stigao iz Pariza u Beograd i odmah joj se javio. Pitao je gdje pjeva za doček Nove godine i rekao da bi volio da zajedno budu te večeri – priča dobro obavješteni izvor blizak pjevačici i dodaje da su se Bubamara i Kesić vidjeli dva dana pred najluđu noć.

– Otišli su na večeru i tu je Milan stavio karte na sto. Rekao joj je da mu nedostaje i da bi dao sve na svijetu da ponovo budu porodica. Dara se raznježila na te njegove riječi, primakla mu se i poljubila ga je. Poslije su zajedno otišli u njen stan i tu proveli noć.

Bubamara je 31. decembra nastupila u jednom restoranu na Ledinama, u koji je Kesić stigao sa prijateljem.

– Dara je pjevala, a Milan se smjestio za jedan od stolova. Napravila je odličnu atmosferu, baš je bila super raspoložena. Sa scene mu je slala poljupce, a on joj je cijele večeri nazdravljao. Kada je sat otkucao ponoć, prišla mu je i strasno ga poljubila pred svima. Čak je u jednom trenutku na Instagramu objavila snimak na kojem se vidi da Milan i ona sjede za istim stolom – objašnjava sagovornik.

SVET.RS

Folkerka i biznismen sutra putuju u Pariz, gdje ih već čeka sin Kosta (11), kojeg čuvaju Milanovi roditelji.

Dara nije željela da prizna da je ponovo u ljubavi sa bivšim mužem, ali je potvrdila da su njih dvoje u idiličnim odnosima.

Izvor:skandal.rs