DAME SA ESTRADE OTKRILE TAJNU SVOJE “LJEPOTE”, OVO SU NJIHOVE SKRIVENE ESTETSKE KOREKCIJE: Neke od njih su se pokajale, ovo su PRVE IZJAVE O TOME!

0
902

Poznate dame sa estrade radi lijepog izgleda podvrgle su se operacijama, ali su se mnoge među njima i pokajale.

Vesna Vukelić Vendi izjavila je da je ugrađivanje silikona bila greška te je zbog odlaganja remonta imala zdravstvenih problema. Na ovaj korak uvećanja grudi se odlučila zbog slikanja za jedan muški magazin.

Slavica Tripunović Dajana je priznala da joj se silikon u grudima oštetio tokom trudnoće te je hitno morala na operaciju i za dlaku izbjegla komplikacije.

Bojana Rajić Đurđević je shvatila da je pretjerala sa silikonima u usnama te je odlučila da ih smanji. Izjavljivala je da ju je izuzetno boljelo, te da se pokajala što ih je ikada i stavljala.

Goga Sekulić je imala nekoliko korekcija, ali je priznala da razmišlja da ih izvadi.

Marina Visković je izjavila da je napravila grešku što je stavila silikone u usne jer su joj se usne derformisale pa ih je izvadila. Rekla je da je iskustvo vađenja bilo bolno ali je sada prezadovoljna izgledom.

Soraju Vučelić mnogi poznaju zbog operacija i fotošopa, ali njen motiv smanjivanja implanata iz grudi i usana je bio zbog zdravstvenih problema.

Tamara Đurić preživjela je pravi pakao zbog ugrađenih silikona u zadnjici. Jedva je ostala živa, ljekari su se mjesecima borili za njen život.

-Bila sam na privatnoj klinici, gdje sam radila akvafilere, i tamo sam ležala 15 dana, nakon čega sam osjetila da nešto nije u redu. Pokušavali su to da saniraju, ali neuspješno. Davali su mi pogrešnu terapiju, počela sam da otičem, imala temperaturu četrdeset stepeni, klonula sam potpuno i samo sam spavala. Prijatelji su me uputili na VMA, gdje me je primio načelnik po hitnom postupku, tada su poslali vozilo po mene i primili me u bolnicu – otkriva Tamara, koja priznaje da bi voljela da vrati vrijeme unazad i da više vremena posveti odlasku u teretanu nego odlascima kod estetskog hirurga.