DA LI MOŽETE PREPOZNATI BOGDANU? Ovako je vjerenica Veljka Ražnatovića izgledala na proslavi svog 18. rođendana, slika je dokaz SVIH KOREKCIJA KOJE JE RADILA!

0
2474

Veljko Ražnatović zvanično je vjerio svoju izabranicu Bogdanu Rodić u njenoj porodičnoj kući u Titelu i najavio da staje na ludi kamen.


O privatnom životu buduće gospođe Ražnatović se malo zna. Bogdana Rodić se ranije bavila košarkom i bila veoma uspešna u ovom sportu.


Bila je dio juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Dvije godine kasnije je sa ekipom Radivoje Korać osvojila titulu prvaka Srbije u košarci.

Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dvije teške povrede koljena, ali to je nije sprečilo da se vrati kao pobjednik.

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donijela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Bogdana je na sebi je imala sitnu estetsku korekciju – uvećala je usne. Kako je izgledala prije toga, na proslavi svog 18. rođendana u rodnom Titelu pogledajte na fotografiji u nastavku.

Izvor: Blic