“Curu sam ostavio zbog njenih drugarica…”

0
571

Curu sam ostavio zbog njenih drugarica, nepodnošljive su.

Te djevojke me toliko mrze bez ikakvog razloga. Svašta su radile da bi naprkosile mojoj vezi, čak su lažne prepiske pokazale mojoj djevojci da bi raskinula vezu. Jutros sre,ćem jednu od njih, kad će ona meni, dosta si i izdržao godinu dana pakla, to je novi rekord. Budi Bog s nama na šta neću naletjeti…

Cura jos u “šoku” sto sam je bez razloga ostavio, a ne zna da sam čitao sve njihove prepiske (programer jbg) i čuo od prijatelja komentare. Tu količinu otvorene neskrivene mržnje nikad nisam vidio i čuo, toliko mržnje, da sebe ne znam i ja bih sebe zamrzio.

Pitam se da li sam se nekoj od njih prije nje sviđao ili su lezbo, jer ne vjerujem da postoje onakvi mrzitelji, a nikad u svadji ni s jednom od njih plus ih uvijek max ispoštujem. Cura plače i želi da opet budemo zajedno.

Morao sam iako nikad ne bi, da postavim uslov ili one plus blok na društvenim mrežama ili ja. Da znam na čemu sam, jer smo ozbiljni ljudi i ne planiram da cijeli život trpim takve toksične, lenje i nespobne ženturace koje se grebu od roditelja i traže dobru priliku za udaju.