CIJELI REGION SE SMIJAO DARI ZBOG OVE SLIKE, a sada je objavljena JOŠ JAČA: Kad je vidite SVE ĆE VAM SE SAMO KAZATI!

0
757

Cijelio region s podsmjehom dijeli sliku Dare Kolić, srpske modne i travel blogerke, i to zbog ove slike.

Blogerka je, naime, objavila klasičnu Instagram fotografiju iz jednog beogradskog restorana.

Međutim, kada pogledate šta je sve tagovala na slici, dobijate ovu sliku:

Svaki komad koji jma na sebi, Dara je uredno tagovala, zajedno sa lokacijom, a tag nije izbjegao ni njen izabranik. Istini za volju, da njega nije tagovala, digla bi se kuka i motika na Daru što ne taguje “onog koji joj sve plaća” ili sličan zajedljivi komentar.

Vrlo brzo, slika sa tagovima počela je da kruži internetom uz komentar “sirotinjski starter pack”, uz podsmešljive komentare o tome da se čak ne radi ni o posebno skupim niti ekskluzivnim brendovima.

A koliko god iritantno izgledalo, činjenica je da Dara nije uradila ništa što ne radi svaka Instagram blogerka.

Kliknite na tagove bilo koje influenserke i videćete sličan prizor, a prosječna blogerka to ne radi da bi se hvalila, već da bi iskočila na tagovanoj stranici tog brenda, eventualno zapala za oko nekom brendu i na kraju eliminisala pitanja koja će joj stići od većine pratilaca, a koji će pitati gdje je kupila neku stvar.

Dara je na kraju stavila tačku na cijelu priču
Na kraju je Dara uradila jedino što je i mogla – stavila je tačku na celu hajku i odbijala da komentariše dalje prozivke koje su se nizale.

A sada je konačno dobila i širu sliku o tome šta zaista znači biti popularan Instagram bloger, i da nažalost neće moći tek tako lako da se odjavi sa pogrdnih i uvredljivih komentara kada joj broj pratilaca još poraste, čak i kada ništa pogrešno nije uradila. Sada joj samo preostaje da vidi da li je spremna da se sa takvim hajkama nosi svakodnevno.
Izvor:žena.blic