CECA PONOVO ZABLISTALA U BIJELOM ODIJELU, PA PROGOVORILA O VJENČANJU: Evo šta se krije iza njenog STAJLINGA o kojem BRUJI SRBIJA!

0
815
Milan Ilić/RAS Srbija

Publika u Budvi će na najbolji način proslaviti početak 2020. godine jer će u ovom crnogorskom gradu prvog januara nastupiti muzička zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović. Očekuje se muzički, ali i modni spektakl nalik onom koji je danas priredila u Beogradu.

Turistička organizacija opštine Budve danas je predstavila novogodišnji program, a Ceca je na promociju ušetala u bijelo- bež kombinaciji, tako delikatnoj, a stilski odlično uklopljenoj.

Milan Ilić/RAS Srbija

Pažljivo su se gledali detalji njenog stajlinga – od ležernije rolke, jednostavnih pantalona, raskošnog kaputa pa do torbe modne marke “Dolče&Gabana” ukrašene šik miksom miks crvene i bež boje i animal printa.

Milan Ilić/RAS Srbija

Prije samo dvije sedmice Cecu smo vidjeli u dva sjajna izdanja na vjenčanju sina Veljka Ražnatovića i Bogdane Ražnatović u Beogradu. Mnogo se pričalo o bijelom odijelu i zlatnoj haljini koju je nosila tog dana, a nas je zanimalo kako je izabrala stajling za tako bitan dan.

Milan Ilić/RAS Srbija

“Birala sam u skladu sa osjećanjima (smeh). Zlatno sam se osjećala”, rekla nam je pjevačica koja nam je otkrila i koje su joj najveće želje za narednu 2020.

Milan Ilić/RAS Srbija

“Intimnije ću sačuvati za sebe, ali su želje generalno one uopštene: da mi je porodica dobra, da su svi živi i zdravi. To mi je najbitnije”.

Milan Ilić/RAS Srbija

Muzička zvijezda prokomentarisala je i novogodišnji nastup naglasivši da na Trgu u Starom gradu “neće pjevati bolje niti će se truditi više nego inače jer na svojim nastupima uvijek daje maksimum”. Njen modni tim će pažljivo osmisliti novogodišnji stajling, a ona će biti zadužena “za sjajno raspoloženje i za to da je glas dobro služi”.

Kako je dodala, njeni koncerti u Crnoj Gori su već postali tradicionalni jer svakog leta dva puta nastupa u popularnoj diskoteci Top Hil. U novu godinu će ući sa svojim bendom i Slobodanom Radanovićem koji će nastupiti sa njom. Očekuje i da njeni prijatelji budu na spektaklu u Budvi.

Biće to sigurno večer sjajnog raspoloženja, a za njen današnji osmijeh postojao je poseban razlog .

“Bogdana i Veljko nisu u Beogradu, u Banajluci su gdje je Veljko jučer branio diplomski rad i veoma sam ponosna”.

Mnogo je ponosa i sreće i zbog nedavnog vjenčanja Veljka i Bogdane koji čekaju prvo dijete. Mladi par će dobiti sina kojem su već dali ime Željko, po dedi budućeg nasljednika – Željku Ražnatoviću Arkanu.

“Naravno da se nisam miješala u izbor imena niti se iko miješao u izbor imena kada su moja djeca u pitanju – samo suprug i ja. Tako da je potpuno prirodno da njih dvoje odluče. Meni je najbitnije da je dijete živo i zdravo, a jako je lijepo da se zove po svom dedi. I Veljko je dobio ime po Željkovom ocu” (Ceca je naglasila da se ne miješa u odluke svoje djece koji su punoljetni ljudi i sami se izdržavaju, ali je poručila da će ona do kraja života biti njihova podrška).

U porodici Ražnatović se tako danima sumiraju utisci sa svadbe, a tata balkanske muzičke zvijezde Slobodan Veličković uspješno se oporavio nakon zdravstvenog problema koji je imao ubrzo nakon vjenčanja.

Milan Ilić/RAS Srbija

“Uplašila sam se, naravno. Ko se ne bi uplašio za svog roditelja, ali hvala Bogu moj otac je jak. Apsolutno je imao kvalitetnu njegu. Hvala svim ljekarima, mogu samo da pohvalim Klinički centar”, istakla je Ceca i poručila da jedva čeka da se ona malo odmori:

“Zasada ne znam gdje ću ići, ali mi je najbliža destinacija Kipar. Kad ne znam gdje ću, ja odem na Kipar što je negdje i prirodno. Ja tamo imam svoj mir, svoj raj, ali bih voljela da malo odem u neke toplije krajeve i da se odmorim”.

Ceca se danas dotakla i svog emotivnog statusa.

Milan Ilić/RAS Srbija

“Ko kaže da ja nisam skrašena? (smijeh). Meni papir nije potreban za sreću i emotivan mir jer ga imam svakako. Zadovoljna sam svojim načinom života. Organizovala sam život onako kako sam ja željela. Imam dovoljno iskustva iza sebe i godina, a i privilegiju da mogu da organizujem sebi život onako kako ja to želim”.

Publika uvijek jedva čeka Cecine nove pjesme, pa je i pitanje o novim numerama i saradnji sa Marinom Tucaković bilo neizbježno.

“Ne uopšte se ne čujem sa Marinom (smijeh). Ozbiljno smo zaratile (smijeh). Marina, nažalost, ima upalu pluća . Slab joj je imunitet pa je dobila virusnu upalu pluća, ali joj je bolje… Znate da to izuskuje odmor i ležanje najmanje 45 do mjesec dana. Ipak, to nju ne sprječava da radi nego je problem naći melodije. Ona lako napiše tekst kada je nešto povuče, kada prepozna nešto na čemu može da radi”.

Od novog albuma mnogo toga zavisi pa i Ušće tri koji Cecini fanovi ne mogu da dočekaju. Nakon dva fantastična koncerta u Beogradu očekuje se da treći bude još uspješniji, ako je to moguće.

Jelena Milenković