BUBA KORELI IZGUBIO SVOJU NAJVEĆU LJUBAV: Ono što mu je uradila djevojka šokiralo je sve

0
1653

Naime, upravo je Jasmina bila uz njega u najtežim periodima njegovog života – kad mu je majka zauvijek napustila ovaj svijeta te kada je otišao iza rešetaka
Poznati sarajevski reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli navodno više nije u emotivnoj vezi sa svojom dugogodišnjom djevojkom Jasminom Đuderijom.


Njih dvoje su posljednjih godina živjeli zajedno i dijelili i dobro i zlo, a često su jedno drugom ljubav iskazivali javno putem Instagrama, gdje su oboje aktivni. No, Jasmina više nije jer je svoj račun deaktivirala.

Buba je često isticao da je Jasmina njegova ljubav iz srednje škole, te da je sa njim bila kad nije bio poznat i kad je jedva sastavljao kraj s krajem i da mu je upravo zbog toga dokazala ljubav i lojalnost.

Skoro sve zajedničke slike sa Bubinog profila su obrisane. Fanovima je posebno draga ona koju je na instagram nalogu objavio 4. januara kad joj je čestitao desetu godišnjicu ljubavi:

-Mislim da sam sam sebe prevazišao što se tiče čestitke za rođendan tvoj stoga ću ovaj put biti kratak i jasan!!! Volim te go.. jedno malo… Sretna nam 10-ta jubilarna godišnjica ljubavi moja i da ih dočekamo jos barem 90 – napisao je tada reper.

Zadnje zajedničko pojavljivanje u javnosti bilo je na otvorenju kozmetičkog salona supruge Jale Brata Alme– prije nekoliko mjeseci.

Da li će uspjeti da prevaziđu nesuglasice i da li će svojoj ljubavi dati još jednu šansu, ostaje da se vidi.
Izvor: exprestabloid.ba