BRILIJANTNI MODNI TRIKOVI: Ovo bi trebala znati SVAKA ŽENA

0
610

Vjerovatno su svi imali ovih problema s odjećom: kada vas omiljeni par traperica popušta, a ne možete ih tipkati, kada je vaš najudobniji džemper prekriven gumama i maglom ili kad jaknu ne možete zatvoriti. Da biste mogli da riješite ove probleme u letu, koristite ove efikasne trikove koje smo sakupili za vas.

Kad nosite odjeću s otvorenim stranama, nosite štap na grudnjaku bez kopčanja i okomito (da, moguće je) da ga ne biste vidjeli

Vjerovatno ste imali par traperica koje su bile previše labave u struku. Postoji jednostavno rješenje: šivati ​​komad elastike u leđa.

Neke su cipele koje kupujemo za posebne prilike potpuno beskorisne za svaki dan. U tim slučajevima možete riješiti ovaj problem nanošenjem neke tkanine na vanjsku stranu i promjenom cijelog izgleda.

Ako se zatvarač zatvara, samo upotrijebite komad sapuna: trljajte ga o stazu i on će se pomaknuti.

Kul način za spremanje vrhova spremnika je korištenje kuka za ručnike. Na ovaj način uštedjet ćete puno prostora, a vrhovi tenkova su uvijek spremni za nošenje

Ako ne možete pronaći traperice odgovarajuće veličine ili ste nedavno dodali neku težinu, ovaj dodatak možete napraviti za 5 minuta.

Ako ste umorni od izgleda vaših patika ili više nisu bijele? Stavite malo čipke na njih i dobićete skoro novi par cipela.

Upotrijebite kremu za brijanje kako biste pripremili mrlje od šminke na odjeći za pranje.

Da biste s odjeće uklonili mrlju boje, namočite je alkoholom, trljajte je četkicom za zube, a zatim je operite u veš mašini kao i obično.

Ako nemate torbu za odjeću, upotrijebite staru jastučnicu – samo izrežite rupu na vrhu kako biste provukli kuku za vješalicu.

Ako nemate peglu, bacajte nekoliko kockica leda u sušilicu da biste se riješili bora.

Šljiva je nevjerojatno efikasna kada trebate ukloniti dlaku i prasak sa džempera.

Ako se vaše kratke hlače nastave jahati svaki put kada napravite korak, samo izrežite komad filca i zašijete ga na gaće iznutra

Ako vam se ljeta prekomjerno znoje u omiljenim tenisicama, samo stavite jastuk unutra i vaša stopala neće biti mokra i klizava i cipele će prestati stvarati buku.

Imate li životnih trikova bez kojih ne možete zamisliti svoj život?

Fotografije:FashionByAlly / Youtube

Fenserka.com