BOGDANA I VELJKO DOBILI OGROMNE PARE, A EVO GDJE ĆE IH POTROŠITI: Je li moguće će na OVO spiskati novac?!

0
1249

Bogdana i Veljko će u početku živjeti u Cecinoj vili. Od novca sa svadbe hoće da kupe jedan veći stan na nekoj dobroj lokaciji u Beogradu. Pošto planiraju veliku porodicu, želja im je da jednog dana imaju svoj krov nad glavom – priča izvor blizak bračnom paru.

Bogdanini roditelji već imaju razrađen biznis sa živinom u Titelu, pa su ćerki predložili da ona proširi taj posao i u Beogradu.

Dio novca od svadbe uložiće i u biznis. Tata ju je posavjetovao da otvori mesaru u Beogradu i zaposli radnike.

Na ravno, Bogdana će posle porođaja voditi sav posao. Ona je donedavno sa roditeljima razvozila piliće i ćuriće i pomagala im u mesari u Titelu, tako da zna kako sve funkcioniše – kaže izvor.

Sagovornik dodaje da zaljubljeni golupčići uveliko planiraju i medeni mjesec.

Bogdanine sestre Nataša i Bojana poklonile su im za svadbu vaučer na nekoliko hiljada eura za putovanje po želji. Još biraju destinaciju na kojoj će provesti dvije sedmice. Bogdana bi voljela da to bude Dubai, samo treba da provjeri sa ljekarima da li smije zbog trudnoće da putuje avionom nekoliko sati. Bogdanin otac kaže da su se njegove kćerke pošteno istrošile na sestrinu svadbu, te da će u narednom periodu morati da zasuču rukave.

Nataša i Bojana su vjerovatno bankrotirale zbog svog poklona, pa će sada morati mnoda rade, da sve to nadoknade – rekao je Rodić, koji je nastavio da slavi Bogdaninu udaju, pa je tako u ponedjeljak uveče u Titelu okupio komšije, prijatelje i rođake koji nisu bili na svadbi u “Hajatu”.

Izvor:Kurir.rs