BJEŽITE KOLIKO VAS NOGE NOSE! Ako je vaš partner jedan od ovih sa liste, VRIJEME JE DA GA OSTAVITE!

0
359
Ako želite sretnu i zdravu vezu, nemojte ni da pokušavate da je ostvarite sa ovakvim tipovima

“Ljepljivac”

Njega je lako uočiti, mada mnoge djevojke daju šansu takvim tipovima, u nadi da će malo “popustiti” kad se bolje upoznaju. On će vas stalno “ganjati” porukama, pitat će se gdje ste i zašto još ne odgovarate, a neće mu biti svejedno ako negdje izađete sa prijateljicama. Njegov osnovni problem je što nema povjerenja u vas i brine da će vaše interesovanje za njega prestati.

Skrivač

Riječ je o muškarcu koji vam uvijek pokazuje koliko vas voli kada ste sami, ali se u društvu ponaša kao da ste samo drugari. Drugim riječima, kao da ga je pomalo sramota da pokaže da ste mu djevojka.

Gospodin Negativni

Negativne ljude generalno treba izbegavati, a još manje treba birati takve partnere. Ako uđete u vezu sa vječitim pesimistom, vjerovatno ćete dati sve od sebe da ga promijenite, ali mnogo je lakše da nađete nekoga ko se zapravo smije.

Igrač

On je potpuno suprotno “lepljivcu”, a obično u rezervi ima još nekoliko djevojaka. Trudi se da bude kul, može da bude veoma zabavan i šarmantan, ali problem se javlja kad pomislite da možete da ga promijenite. I možda će se potruditi da se osjećate posebno, ali imajte na umu da se sve njegove djevojke isto osjećaju.

Gospodin Izgovor

Htio je da se vidite, ali nešto mu je iskrslo? I tako posljednjih sedam puta? Bježite koliko vas noge nose!

Neodlučni tip

Jednog minuta vas voli, a u sljedećem je nestao i nema ga danima? Ne može da odluči da li želi da bude sa vama, zato mu učinite uslugu, odlučite umjesto njega – okrenite se i idite svojim putem.

Tip koji se plaši vezivanja

To je obično super tip, lijepo se ponaša prema vama i trudi se da se osjećate voljeno, i vi zaista osjećate kao da biste mogli sa njim da imate dugu i srećnu vezu. I sve je super dok ne počnete da pričate o budućnosti, tada se povlači i mijenja temu.

Agresivan tip

Ako ste već bili svjjedok njegovom nevjerovatno bijesu u nekom trenutku, nemojte da čekate da opet budete svjedok tome. Idite na vrijeme.

Varalica

Djeluje uvrnuto uopšte naglašavati da ne treba da se zabavljate sa tipovima koji varaju, ali neke djevojke vole takvim muškarcima da daju drugu priliku. Ne treba generalizovati jer se svima desi da naprave grešku, ali osoba koja je ranije varala će to vjerovatno da uradi opet.

Lenjivac

Ako pored sebe imate lijenjog muškarca koji nema nikakve ambicije, vjerovatno se neće promijeniti skoro – posebno ako je već prešao tridesetu… Ukoliko nema nikakvih planova, želja, snova, ciljeva, ne dozvolite da i vas povuče u svoju učmalu svakodnevicu.