BIVŠA ZADRUGARKA OTIŠLA DA SE UDA ZA NEPOZNATOG ČOVJEKA: Kad ga je ugledala, izgovorila je BRUTALNE RIJEČI!

0
705

Bivša zadrugarka Suzana Perović Blondi odlučila je da okuša sreću u emisiji ,,Brak na neviđeno”, kako bi pronašla sreću u ljubavi.

Poznato je da se prethodnih mjeseci nekoliko puta Blondi dovela u vezu sa Gagijem Đoganijem, kome se plavokosa zadrugarka ponadala da će je baš on odvesti pred oltar.

Ja jesam zaljubljena u Gagija, to svi znaju. To zna i moj sin koji je bio sa Lunom u rijalitiju ,,Zadruga” – izjavila je Blondi.

Buduća mlada je u emisiji pokazala svoj svakodnevni dan, odlasci u teretanu, sređivanje po salonima za ljepotu, ali i kako obavlja svoju djelatnost kao fizioterapeut. Blondi je u jednom trenutku ispričala svoju potresnu ispovijest o svom braku koji se raspao. Majka popularnog pjevača Sava Perovića ispričala je da je bila modra i da je sa djecom morala da napušta kuću zbog njega.

Supruga ne želim ni da pamtim, ja sam se sa svojim mužem vjenačala dva puta, da bi rodila drugo dijete. Nikada ništa nisam lijepo doživjela, čak nijedan cvijet, ni poklon, a rodila sam mu dva sina, a bila sam samo modra, sa djecom sam morala da napuštam kuću – ispričala je Suzana.

Dok je birala svoju vjenčanicu, Blondi se dotakla svoje simpatije Gagija Đoganija, te je ispričala da bi voljela da uđe u ,,Zadrugu 3″, kako bi bila pored njega.

On ne može bez mene – tvrdila je Blondi.

Nakon što je kucnuo čas da se suoči sa potencijalnim mladoženjom, Blondi je bila veoma uzbuđenja u nadi da će zateći Gagija pred oltarom. Međutim, nakon što je vidjela čovjeka koji ju je čekao ispred matičarke, Blondi je bila šokirana.

Šta je ovo, šta je ovo? Ovo nije u redu, ja volim čovjeka kog sam očekivala… Stvarno sam pogriješila – rekla je Blondi kroz suze.

Koga si očekivala – upitao je potencijalni mladoženja.

Očekivala sam Gagija. Ja ću sad da odem. Gle kakav si ti, ja bih te pojela za večeru… Ja ne mogu da vjerujem šta ste uradili. Predivna je vjenčanica, ali kad bi ovo vidjela na ulici ja bih se okrenula – vikala je Blondi i onda napustila salu za vjenčanje.

Fenserka.com/Pulsonline.rs