“Bivša djevojka me je ostavila zbog nekog fudbalercica”

0
584

Bivša djevojka me je ostavila zbog nekog fudbalerčića kome je bila prolazna kombinacija, prvo me ismijevala govoreći da je bolji od mene u spavaćoj sobi i tražila raskid…

Nastavio sam sam, uspio ono sto smo zacrtali, stekao kuću, automobil, biznis dobro ide, našao novu curu, zaručio je, a ova još ide za mnom, prati me i traži oprost. Juče je bila kod moje cure da je moli da me ona ostavi jer smo mi jedno drugom suđeni.

Užas koliko neko može biti jadan, već sam oguglao na sve njene pretnje ali mi ozbiljno smeta to njeno opsjedanje moje sadašnje cure… šta da radim nisam pametan?

BONUS ISPOVIJEST:

Nedavno sam izašla sa jednim degenerikom. Poznajem ga 2 godine, radili smo u istoj firmi, i bukvalno me 2 god muvao, ali onako fino, sa stilom, da kažem udvarao se.

Ja sam bila suzdržana jer sam bila u dugoj vezi. Ali uvijek mi je bio simpatičan. Nedavno (kad je čuo da sam sama) pozove me da izađemo. Ja se skockam, zamišljam provešćemo divno veče, poznajem ga, i pamtim u najboljem svjetlu-kao dobrog kolegu, zezatora, lijepog i inteligentnog dečka…

Sjedam u kola, vidim on vozi i ne staje… pomislim u sebi, sigurno me vozi na neko specijalno mjesto, možda neki poseban kafić kod njega u kraju.

Medjutim, prolazimo Banovo Brdo, ulazimo u šumu na Košutnjaku, i u mraku, čovjek se parkira!

Mislim da ne treba da opisujem koliko sam se iznervirala i odmah sam mu rekla da me vrati kući, nisam iz tog svijeta da se zavlačim po takvim mjestima i da budem sa nekim na jednu noć. Bio je zbunjen.