BIT ĆE VAM ŽAO ŠTO ZA OVO NISTE RANIJE ZNALI: Ovaj trik zaludio je internet! EVO KAKO DA SKINETE SNIJEG SA VAŠEG AUTOMOBILA U SEKUNDI!

0
452

Zna se da je snijeg opštepoznata noćna mora svakog vozača, kao i izlazak rano ujutro ispred kuće kako bi se prvo očistio snije sa prilaza pa onda i sa auta.

Međutim ja sam pronašla rješenje za to, i sve komšije su mi zahvalne do groba zbog toga. Kako sam počela da vozim na zimu, odmah sam pokupovala svu prateću opremu za tu sezonu. Od grebalica, krpica, sprejeva za odleđivanje , sprejeva za sprečavanje magljenja stakala, itd. Onda sam poslije nekoliko nedjelje sebi rekla da više nikada neću grebalicu uzeti u ruke. Sad vas vjerovatno zanima šta sam ja to uradila

Totalno je jednostavno, uzela sam foliju za šoferšajbu, baš onu koja ljeti sprečava da vam se kola pretvore u pretis lonac. Svake noći kada parkiram kola, uzmem foliju i postavim je sa spoljepnje strane ispord brisača, i kada ujutru krenem na posao, skinem je i samo istresem, a boje me komšije gledaju u čudu onako preznojeni i smrznuti. U početku su me svi čudno gledali, međutim ako sada prođete mojim naseljem, vidjet ćete da skoro svako auto ima foliju. Vjerujem da niste znali da ako namežete unutrašnju stranu stakla pjenom za brijanje, spriječit ćete magljenje.

Ako vam se ikada dogodilo da ne možete otključati automobil, probajte namazati ključ gelom za pranje ruku. Trebalo bi da uspije. moj vam je savjet i da na retrovizore stavite obične plastične kese. One bi trebale spriječiti njihovo zaleđivanje. I za kraj još jedan koristan savjet koji sam naučila. Ako parkirate kola tako da gledaju na istok, jutarnje sunce bi trebalo barem malo odmrznuti vaša kola i tako vam pomoći da lakše skinete led sa njega.

Izvor: magazindan.info