BIO JE NAJZGODNIJI MUŠKARAC NA SVIJETU: Bivša supruga mu je uzela novac, proveo je 9 godina u bolnici i danas ga NIKO NE PREPOZNAJE!

0
808
Profimedia

Čuveni holivudski glumac Brendan Frejzer devedesetih je važio za jednu od najvećih filmskih zvijezda Holivuda. Stvari su krenule nizbrdo 2007. godine nakon razvoda sa partnerkom Afton Smit sa kojom je u braku dobio troje djece.

Jedna od najvećih zabluda u vezi sa glumcem je da se Brendan Frejzer povukao iz filmskog i televizijskog sveta, a zapravo jako loše psihičko stanje, alimentacija u iznosu od milion dolara godišnje i navodno zl,ostavljanje glumca su ga slomili.

Kako je objasnilo sve dogodilo na dodjeli Zlatnog globusa 2008. godine.

Profimedia

Naime, Frejzer je priznao da ga je uticajni novinar Filip Berk, tada i predsjednik HFPA (Hollywood Foreign Press Associationa), dodirivao na se*sualni način, a uprkos tome što ga nije sudski gonio, sve je prijavio udruženju. Ipak, njegovi navodi su bili potpuno izignorisani, nakon čega je godinama vodio bitku s depresijom.

“Lijevom rukom uhvatio me je za zadnjicu, a jednim od prstiju dodirnuo me je za područje između nogu. I počeo je da pomjera ruku. Bilo mi je loše. Osjećao sam se kao malo dijete. Osjećao sam se kao da mi je knedla u grlu. Mislio sam da ću zaplakati”, otvorio je dušu glumac, priznavši da je ovo ostavilo trajne traume na njega.

On se nakon 2010. povukao iz sveta Holivuda, a uglavnom se pojavljivao samo u manjim ostvarenjima ili televizijskim serijama.

Povratak glumca se desilo prije nekoliko godina u serije “Afera” i trenutno ima glavu ulogu u seriji “Doom Patrol”.

Profimedia

Intervju koji je dao neposredno nakon što je dobio ulogu u “Aferi” je okarakterisan kao čudan i neprijatan jer je glumac bio evidentno pod stresom i uplašen od pitanja.

Imao je niz zdravstvenih problema u proteklim godinama, nekoliko puta je bio na operaciji kičme, koljena i glasnih žica, i gotovo sedam godina je proveo po bolnicama.

Inače, glumac danas vrijeme najradije provodi na plaži sa trojicom sinova, kojim je veoma posvećen i privražen.

Feenserka.com/Žena.rs