BIO JE NAJPOŽELJNIJI MUŠKARAC NA SVIJETU, TRI PUTA SE RAZVODIO: Danas izgleda kao BESKUĆNIK, ljudi se ZGRAŽAVAJU kad ga vide!

0
585
Profimedia

Glumac Nik Nolti (78) snimio preko 50 filmova i tri puta je bio nominiran za Oskara. U mladosti nosio je etiketu najpoželjnijeg muškarca u Holivudu. Problemi sa zavisnošću i zakonom odrazili su se na kvalitet života glumca.

Paparaci su glumca Nika Noltija fotografisali prije mjesec dana. Problem sa težinom, neugledna brada i garderoba su učinili svoje, pa je glumca bilo jako teško prepoznati.

Profimedia

Nolti je karijeru započeo u pozorištu, ali ubrzo je sa daski koje život znače prešao ispred kamere. Osim po glumačkim ostvarenjima, poznat je i po turbulentnom privatnom životu koji je obilježio borba sa zavisnošću.

Sve je započelo 1965. kada je bio uhapšen zbog falsifikovanja dokumenata. Zbog tog zločina dobio je 45 godina zatvora. Nik je uspio da se izvuče i da ne služi veliku kaznu jer je presuda na kraju bila odbačena.

Profimedia

Mnogo kasnije, 2002. godine, Nolti je imao još jedan blizak susret s organima zakona kad je uhapšen zbog sumnje da je vozio pijan.

Profimedia

Tri dana nakon hapšenja prijavio se u kliniku za odvikavanje.

Krvni nalazi pokazali su da je bio pod utcajem narkotika. Posjedovao je i narkotik koji koriste napadači, ali je demantovao da je zlostavljao žene. Ni na ljubavnom planu nisu mu cvjetale ruže. pa se ženio čak četiri puta. Ima dvoje djece. Nik Nolti nekoliko je puta proglašen za najpoželjnijeg muškarca na svijetu.

Prfofimedia

Fenserka.com