“Bili smo u vezi 4. 5 godine sve je”

0
406

Bili smo u vezi 4. 5 godine sve je bilo super, uživali smo u svakom trenutku provedenom skupa.

Njeni roditelji nisu podržavali našu vezu. Jednog dana me je ostavila i započela vezu sa radnim kolegom. Nisu bili u vezi par dana da bi mi se nakon toga vratila i pričala kako je pogriješila i kako nikad ne bi napravila istu grešku vjerovao sam joj.

Happy real couple in love, Image: 175946393, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Stock Budget

Volio sam je najviše na svijetu bila je moje sve. Otišla je u Njemačku na 3 mjeseca čekao sam je. Kad je trebala da se vrati meni je ispao posao u Hrvatskoj ali ostao samo zbog nje.

Da bi ona kroz par dana otišla u Hrvatsku na 3 mjeseca. Ali podržavao sam je u svemu pa i preko toga sam prešao. Bilo je sve super svaki dan smo se čuli jedva sam čekao da se vrati da me zagrli i poljubi kako samo ona zna.

Došao je taj dan vratila se jedva sam čekao da je vidim da bi mi rekla da prekidamo da je gotovo zauvijek. Plakao sam kao malo dijete. Sad nakon 2 mjeseca ima momka kaže da je sretna a ja idalje ne znam gdje sam pogriješio.