BILA JE U VEZI SA VOJNIKOM, i tražila je samo jedno od njega, A ONDA JE ON URADIO OVO I OSTAVIO JE BEZ TEKSTA!

0
695

Vojnik je dobio pismo od svoje djevojke u kojem mu je ona napisala: Dragi Roberte! Moram ti priznati da ja ne mogu više ovako.

Ova daljina koja je između nas je prevelika i ubija me. Za mene je ovo sve neizdrživo i predstavlja veliki problem. Također ti moram priznati i nešto čime se nikako ne ponosim. Naime nisam bila u potpunosti iskrena prema tebi, želim da ti priznam da ti nisam bila vjerna otkako si otišao. Prevarila sam te četiri puta i užasno mi je žao zbog svega. Mislim da ne možemo nastaviti više ovako, zbog svega što se je izdešavalo izmeđju nas. Izvini! Zamolila bih te samo da mi vratiš moju sliku koju sam ti dala. Pozdrav, Marina.

Vojnik je bio vrlo potresen i bijesan kada je pročitao ovo pismo. Odlučio je da se malo našali ali ujedno i osveti svojoj sada već bivšoj djevojci. Otišao je do svojih kolega vojnika i zamolio ih da mu daju sve slike ženskih osoba koje imaju, bilo da su djevojke, supruge, sestre, majke, kćerke, tetke.

Uspio je skupiti 57 slika taznih drugih djevojaka. Sve skupljene slike je zajedno sa slikom svoje bivše djevojke Marine stavio u jednu veliku kovertu i napiso joj pismo. Draga Marina! Hvala ti na pismu i na priznanju.

Žao mi je što smo uzalud trošili vrijeme. Ja više ne znam ko si ti. Zamolio bih te da među ovim slikama pronađeš svoju i da mi vratiš ostale. Pozdrav, Robert,