ASTROLOZI UPOZORAVAJU: 2020.- u godinu će OBILJEŽITI KATASTROFALNE POSLJEDICE ĆE SE DESITI NAKON PLANETARNOG PORAVNANJA!

0
571

Dogodit će se želite li to ili ne. 2020. godina će biti godina velikih promjena. Sljedeće godine očekuje nas glavno planetarno poravnanje i ono će biti jedinstveno – nešto što će utjecati na nas sa svih strana.

Postoji razlog zašto se ta konjukcija naziva Velika konjunkcija. 2020. će biti godina velikih promjena. Budite spremni. Ovaj se ciklus odvija svakih 33-38 godina.

Saturn i Pluton biće u spoju sa 22 stepena znaka Jarca. To je poseban planetarni ples – ples na harmoniju melodije koji donosi promjene u našem životu. Saturn se odnosi na red i zakon. Kad se približi Plutonu, to donosi promjene u našim društveno-političkim sistemima. Čini se kako je vrijeme za revolucije, za promjenu. 12. januara 2020. godine, Saturn će biti u pratnji Plutona na 22 stepena znaka Jarca. To će uzrokovati promjenu dinamike napajanja koja će se osjetiti još dvije godine. Već ove godine to ćete moći osjetiti. Biće nekih promena u geopolitičkom scenariju oko nas. Pored toga, okolina je glavni aspekt u našem životu.

Aspekti kroz koje će proći Pluton i Saturn označavaju fokus na utjecaj na okoliš, ono što treba uraditi jeste da se potraći vulkan ili potres. Kasnije će Mars u Ovnu biti retrogradan i formiraće spojnicu Saturna i Plutona. Politički sukobi će se intenzivirati. Pojedini pobunjenici mogu globalno dovesti do kolektivnih ustanka. Postoji razlog zašto se konjukcija naziva Velika konjunkcija. Koliko god da se odupirali pomjenama, one će nas stići kad tad, jer su one neizbježne. Na nama ostaje samo da promatramo kako se naša okolina polako mijenja.