ASTROLOZI TVRDE DA NAS U 2020.-OJ OČEKUJU OGROMNE PROMJENE: Ovi datumi su ključni!A evo šta znače!

0
486

Sa Novom godinom stići će nam i veliki broj planetarnih dešavanja zahvaljujući kojima ćemo konačno biti u stanju preuzmemo kontrolu nad svojim sudbinama.

Od početka januara ulazimo u novu deceniju pa bi, kako najavljuje poznati svjetski astrolog Oskar Kejner, trebalo da se pripremimo za nova skosmička dešavanja, koja bi trebala u potpunosti da promijeni naše živote.

Sudeći prema ovim prognozama, uskoro će se na nebu dogoditi jedan jako rijedak fenomen, Saturn. Poznat je kao kosmički učitelj, a poravnat će se zajedno sa Plutonom, planetom koja predstavlja jedan vid skrivenog preobražaja. Interakcija između ove dvije planete bi trebala da se desi sredinom januara, a ona se inače javlja svakih 34 godine, za šta se može reći da je jako rijdak događaj. Prema tome trebalo bi da osjetimo velike promjene kao što su prevazilaženje dosadašnjih granica i odbacivanje nekih starih obrazaca ponašanj. Jedan od većih značaja će se desiti 10.1. 2020. godine, kada se Merkur i Suncepribližavaju Lunarnoj Eklipsi, a veliki broj planeta će imati magičnu moć promjene svijeta.

Ovo neće biti jedini dpgađaj ovih razmjera u sljedećoj godini, jer će se desiti još dvije interakcije, a svaka od njih će djelimično da utiče na poziciju moći. Bilo da se radi u vladi ili finansijskom polju, možemo očekivati iznenadne promjene.

Glavni događaj sljedeće godine svakako će biti Marsova ravnodnevnica, odnosno trenutak kada se Sunce nalazi tačno nad ekvatorom pomenute planete. Rijetka solarna eklipsa u junskom solsticiju je također jedan od događaja velikog značaja u 2020. godini. Energije će tada proći kroz jedan od najspiritualnijih centara, mistični i magični Tibet.
Izvor: magazindan.info