ARKANU JE OVA ŽENA BILA SVE, a onda je saznao da ONA VOLI ŽENE: Njena ispovijest ledi krv u žiilama, prošla je pakao, ali nije poklekla

0
883

Marijana Nalovski Mačkica bila je deo Arkanovih jedinica i njegova telohraniteljka, a u šokantnoj ispovjesti otkrila je kako je biti “mačkica među tigrovima”.

Majka ju je ostavila po rođenju u Tašmajdanskom parku, odrasla je u Domu za nezbrinutu djecu “Moša Pijade“. Tamo je preživela ono najgore što muškarci mogu uraditi jednoj ženi. Kaže da je voljela dva puta i oba puta – žene. Jednom se udavala, ali za muškarca. Ona je svojevremeno u jednoj televizijskoj emisiji otkrila da joj je naveći ožiljak ostavio rat.

Bog je namjestio da dođem do Željka Ražnatovića Arkana. Kasnije se ispostavilo da ništa nije slučajno, jer je on bio prijatelj moje biološke porodice. I sam se iznenadio kad je to saznao. Počelo je veliko prijateljstvo i imala sam njegovu podršku – priseća se Marijana i dodaje da je među “T” vladala velika disciplina.


Što se tiče s…, ja ga tamo nisam imala. Bila sam i ostala njegova sestra – kaže Marijana i ističe da je Arkan znao da voli žene:
Sve to je prihvatio normalno i dobro smo se zezali. Jednom sam otela vojnika i auto samo da bih otišla da vidim ženu koju sam tad voljela. S druge strane, u jedinici je bilo i muškaraca gejeva. Imali su veliki problem i strah, ali je bilo važnije da se dobro odradi akcija, da imamo što manje žrtava i da spasemo što više naroda.

Znam par iz rata koji je kasnije bio godinama u vezi – otkrila je ona.
Nikada nije imala problem sa svojom s..opredjeljenošču, a nije dozvoljavala ni da okolina utiče na nju:

Tako vaspitavaju svoju djecu od malih nogu. Kažu im: “Vidiš one čike? Imaju nešto što je bljak!“. Za mene je sve to lijepo. I ilb i gejevi. U pitanju su bića. Nebitno kog su pola. Meni je bitna ljubav. Izvinite, ako dobijem ljubav od žene, ja ću se predati i uživati koliko god to da traje – zaključila je ona.
Autor: Pink.rs