ANA KORAĆ UPUĆENA PSIHIJATRU, David zbog toga slomljen, plače kao malo dijete! ZABRINUT ZA SVOJU ZARUČNICU, poručio joj je samo jedno!

0
1254

Iako veza Ane Korać i Davida Dragojevića važi za jednu od skladnijih, rijaliti par se žestoko sukobio kada je Koraćeva najavila još jednu operaciju nosa pred ulazak u „Zadrugu“, saznaje „Alo!“.

Kako otkriva izvor blizak paru, Dragojević sve teže podnosi vjereničinu potrebu da mijenja svoj izgled, pa je riješio da stavi tačku na to da se konstantno operiše.

David je oduvijek znao da je Ana zavisna od operacija i da joj je najbitnije da izgleda savršeno. Nikada joj se nije mješao u odluke povodom estetskih korekcija, ali je ipak vremenom shvatio da Ana konstantno razmišlja o tome šta sve može da promjeni na sebi i da ne prođe dan da ne isplanira bar neku malu intervenciju.

Doskora se držao po strani, ali poslije operacije nosa u Istanbulu ozbiljnije su razgovarali o tome i tada joj je konačno priznao koliko mu smetaju i koliko ga brinu njene plastične operacije – objašnjava izvor i otkriva da je Koraćeva tada obećala svom vj
ereniku da više neće odlaziti na operaciju nosa.

Iako Ani nije bilo prijatno što je David ne podržava i što se miješa u njene odluke u vezi sa estetskim operacijama, popustila je i obećala da je završila sa tim na duže staze. Bio je srećan što su postigli kompromis i što ga je poslušala bez prevelike drame.

Foto:Instagram

Ipak, njegovo zadovoljstvo bilo je kratkog vijeka i umjesto da uživaju dok ne uđe u „Zadrugu“, Ana je u posljednjem trenutku obavjestila vjerenika da nije zadovoljna kako joj izgleda nos i da želi da se konsultuje sa hirurgom o tome kako može da ispravi to što joj jedna nozdrva izgleda veće od druge. Pokušala je da se opravda da ne može u rijaliti nezadovoljna sobom i tada je David potpuno poludio – kaže izvor i otkriva detalje žestoke svađe koja je uslijedila.

David nije moga da dođe sebi od šoka kada mu je saopštila da nije zadovoljna posljednjom operacijom. Urlao je na Anu, a zatim je počeo da plače kao dijete i govori da njeno ludilo više ne može da izdrži. Rekao joj je da je voli više od svega i da želi da život provede s njom, ali da ga užasno plaši da će se ona potpuno uništiti i da će joj za nekoliko godina nos biti u kritičnom stanju. Predložio joj je i odlazak kod psihijatra, što je nju povrijedilo – kaže naš izvor i dodaje da je Koraćeva odlučila da ipak uradi po svom.

Foto: Instagram

Ana je teško podnijela to što joj je David rekao da mora da porazgovara sa stručnim licem i poručila mu je da joj je muka od toga da pravi kompromise. Rekla mu je da neće trpjeti uslovljavanja i da će uraditi tu operaciju, slagao se on sa tim ili ne. Rekla mu je da im ne treba svađa pred njen ulazak u rijaliti i poručila da će operaciju uraditi kad-tad – zaključuje izvor VIP.