ANASTASIJA PRIPREMA SPEKTAKL ZA SVADBU DECENIJE, VELJKO I BOGDANA ĆE SE ODUŠEVITI: E ovo je zaova koja se samo može poželjeti!

0
851
Instagram

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, Bogdanom Rodić, koja je u trećem mjesecu trudnoće, zavjetovaće se na vječnu ljubav u nedelju, a o njihovoj svadbi javnost bruji danima.

U porodičnom domu danima traju pripreme za svadbu decenije, a maloženjina sestra Anastasija, koja je već, kako su prenijeli mediji, odlučila šta će obući na vjenčanju, pomaže mami oko najsitnijih detalja. Ona je navodno već odlučila da se na bratovom vjenčanju pojavi u odelu, a uveliko se sprema i da mu zapjeva.

Printscreen

Cecina kćerka je na Instagram storiju podijelila video kako pjeva i zagrijava se za slavlje o kojem će brujati regija. Pjevala je pjesmu Dragane Mirković “Ne vraćam se starim ljubavima”.

Podsjetimo, Ceca je uspjela za mjesec dana da organizuje čitavo svadbeno veselje za 500 zvanica. Veljko će za ovaj poseban dan imati dva odijela, prvo će obući crni smoking, a zatim će se presvući u odijelo u sivoj boji. Mladoženja je čak iznajmio poseban autobus koji će svatove od Beograda odvesti do rodnog mjesta njegova izabranice. Veljko će po mladu u Titel ići u oldtajmeru, a u istom skupocjenom automobilu će mladenci doći do Hrama Svetog Save, gdje će se pred Bogom zakleti na vječnu ljubav. Velika pažnja je posvećena i dekoraciji, a cvijeće od koje će se napraviti prelijepi aranžmani stiglo je iz Holandije. Sve će biti u bijelim i zlatnim tonovima. Određeni stolovi će biti dekorisani i pravim drvećem, što će cijeli prostor učiniti dodatno glamuroznim”, ispričao je izvor blizak Ražnatovićima. Mladalačka torta bi trebalo da bude teška čak 70 kilograma, a iznosiće se iz nekoliko puta.

Printscreen

Fenserka.com/Kurir.rs