ANABELA SE ZANIJELA PA OTKRILA NEŠTO ŠTO NIKO NIJE ZNAO: ” Luna je bila NA IZVOLTE, Bog neka im prašta”!

0
702
Foto:Printscreen

Anabela Bukva je bila bezrezervna podrška svojoj kćerki Luni Đogani tokom dvogodišnjeg boravka u rijalitiju “Zadruga”, zbog čega se nerijetko nalazila na meti osuda.

Podsjetimo, mnogi su pjevačici zamjerali to što ne usmjerava kćerku na pravi put nego joj daje zeleno svjetlo za aferu sa oženjenim muškarcem, dok je Anabela isticala da nije mogla da osudi Lunu u doba kada je malo ko bio na njenoj strani.

Danas, kada je cijela priča o ljubavnom trouglu daleko iza njih, a Đoganijeva na putu da postane uspješna pjevačica, Bukva joj je uputila emotivnu poruku putem društvenih mreža, povodom objave novog spota.

Foto:Prinstcreen

Toliko sam ponosna na ovog mog sina, stajali su tako mnogi osuđivali, istraživali kao čudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi naprijed svojim dugim nogama, ne okreće se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umjesto nje drugi o njoj lijepo pričaju, umorna i nejaka širokog osmijeha izađe među ljude plijeni svojom jednostavnošću, a ipak tako posebna u gomili onih koji vrište za onim što nisu imali kroz život – napisala je ponosna majka, pa dodala:

Foto:Prinstcreen

Volim te, dobri čovječe, i nije mi žao ni jednog izazova koji sam doživjela i proživjela kroz tebe i sa tobom. Puno toga je iza nas, a ono što dolazi je radost. Uživaj sad i u ovom momentu. Uspjela si da ostaneš svoja, nisi dušu đavolu prodala, sama svoj gazda i sve što radiš radiš iz čiste ljubavi, materijalno si uvijek stavljala na zadnje mjesto to si dokazala kroz dvije godine stavljajući sebe na izvolite. Sada živiš svoje snove čiste kao suza dječija, a onima koji su tu suzu isprljali neka Bog prašta. Budi svoja, budi luda , jedi voli, moli… Bog je veliki…. voli te tvoja mamica i čuvam ti leđa jer to je moja stvar!

Fenserka.com/Pulsonline.rs