ANABELA IZNIJELA ŠOKANTNE DETALJE O PORODICI ĐOGANI: Žestoko odbrusila Đoletu i zauvijek mu ZAČEPILA USTA!

0
597

Nakon što je Đole Đogani poručio bivšoj snajki da joj je potrebna psihička pomoć i da treba da prestane da širi laži o njenom odlasku iz grupe “Funky G”, pjevačica je oštro prozvala densera.

Loši odnosi između Anabele i porodice Đogani traju od davnina, a cijelu priču dodatno je podgrijala njena izjava gdje je okrivila Đoleta za raspad grupe u kojoj je bila sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem.

  • Zaista sam dala sve od sebe da ostanem u grupi. Za propast krivim Đoleta zato što je Gagi slušao njega. Ja sam dobila ugovor po kom je trebalo da radim za 100 eura po nastupu. U slučaju da odem iz grupe, trebalo je da napustim stan u kojem sam živjela sa djecom – izjavila je pjevačica, na šta je denser burno reagovao.
  • Kako da ne, kriv sam što su se Gagi i Anabela razveli, kao i zbog svega što se desilo. Ona je osoba kojoj treba pomoć, treba sa nekim da popriča, da je neko usmjeri i posavjetuje. Ko je uopšte nekada imao ugovor? Ta priča o razvodu i ugovoru od 100 eura za nju po jednom nastupu, to su čiste nebuloze – rekao je Đole, a Anabela uzvraća udarac.
  • Ne zanima me šta on priča. Za mene govore djela, kao i za njega. Ja se nikad u životu nisam odrekla svog roda, dok on jeste. Za početak rođenog brata, pa Lune prošle godine. Međutim, ove godine je bila druga priča za Lunu jer je pobijedila, eto ko je on – rekla je pjevačica i dodala:
  • Šta on o meni da priča kad o svom rođenom nema ništa lijepo da kaže? Iako je ostala u lošim odnosima sa cijelom porodicom Đogani, Anabela ipak može da se pohvali da je sa bivšim suprugom Andrejom Atijasom bliža nego prije razvoda, pa je čak zadržala njegovo prezime.
  • Ostavila sam prezime jer od svoje 20. godine nisam Bukva, to je više od pola života. Volim svoje djevojačko prezime, ali se odavno ne osjećam kao Bukva. Kad sam pričala sa Blankicom i rekla joj da se tata i mama razvode i da možda neću više biti Atijas, ona mi je rekla: „Ne dolazi u obzir. Nemoj slučajno da mijenjaš to prezime, ja ću biti tužna“. Takođe, i Andrej je bio u fazonu: nemoj ništa da mijenjaš, meni ne smeta. Hvala bogu, ne traži prezime nazad – kroz osmijeh prepričava pjevačica i objašnjava zašto je nikad bliža sa Atijasom:
  • Dobili smo snagu da budemo još bolji zbog Blankice. Evo, kad dođe u Beograd, on spava kod mene, iako ima kuću u Pančevu. Mnogo mi pomaže i ostali smo u jako dobrim odnosima, da sam presretna. Sada imamo ono što u braku nismo mogli da ostvarimo – tu bliskost i prijateljstvo.

Anabela je takođe otkrila da ništa nisu krili od ćerke Blankice i da su otvoreno razgovarali o razvodu.

  • O svemu smo razgovarali. Ona je toliko bistra da je glupo praviti dijete blesavim. Iskreno, toliko je sve lijepo podnijela da smo se šokirali i iznenadili, olakšala nam je sve.

Sem što je zbog svoje ispovijesti bila tema broj jedan svih medija, Anabela nam je otkrila da je bila vrlo potresena nakon što je odgledala emisiju.

Foto:Printscreen
  • To je snimano u periodu koji je bio i nek ostane najgori u mom životu i nek se završi na tome. Tad sam se razvela i sve je bilo oko mene crno-sivo i bila sam jako emotivna. Iskreno, kad sam sama pogledala, rasplakala sam se, rastužilo me je. Žao mi je što previše ispada da idem na tu kartu patetike, što uopšte nije tako. Trudim se da maksimalno sakrijem te teške trenutke u mom životu, ali oni isplivavaju. To kod mene očigledno tako treba i mora, i to je možda moja svrha u ovom životu, šta da radim. To je prošlo i ostala sam jaka i dan-danas hrabro koračam i volim svoj život. Sve te stvari su me napravile i ojačale – poručuje pjevačica.

Fenserka.com/Alo.rs