ANA SEVIĆ JE PRIJE PJEVAČKE KARIJERE radila OVAJ POSAO: Ponosna je na ONO ČIM SE BAVILA, a ova POZNATA LIČNOST joj je mnogo pomogla

0
548

Pisalo se da je raskinula sa Danielom zbog Darka Lazića, a sada je Ana Sević otkrila pravu istinu


Iako je na javnu scenu Srbije stupila kao pjevačica, Ana Sević je iz nekoliko razloga stavila svoj talenat za pjevanje po strani.

Instagram

Ana je pažnju svih privukla učešćem u “Zvezdama Granda”, da bi poslije jedan određeni vremenski period bila voditeljica ovog muzičkog šou-programa, što joj je odvuklo pažnju od karijere. Nakon toga se Ana posvetila porodici, tačnije bivšem suprugu Darku Laziću i kćerkici Loreni. Ove godine se Sevićeva vratila na muzičku scenu izbacivši novi singl nakon višegodišnje diskografske pauze.

Foto:Printscreen

Iako je danas jedna od medijskih ličnosti o kojoj se najviše piše, o njenom životu prije “Zvezda Granda” se malo zna.

Foto:Instagram

Kako je sama otkrila u jednom intervjuu, talenat za pjevanje je naslijedila od bake i deke. Naime, Anina baka je dugi niz godina bila članica hora “66 devojaka”, dok je njen deda bio nadaleko čuven virtuoz na harmonici.

Foto:Prinstcreen

Sevićeva je uz njih razvijala pjevački talenat, da bi zatim sarađivala sa Aleksandrom Radović ne bi li usavršila tehniku pjevanja. Međutim, nakon nekog vremena, pjevačica je shvatila da joj ne leži pop muzika, okrenula se folku, prijavila u “Zvezde Granda”, a sve ono što je uslijedilo poznato je širokom auditorijumu.