ANA NIKOLIĆ SMRŠALA, PA U DONJEM VEŠU PROŠETALA PO BIJELOM DVORU: Svi pričaju o OVOM, pjevačica zaprepastila SRBIJU!

0
823

Pjevačica Ana Nikolić je, kako bi pokazala zanosnu figuru, pozirala ispred Belog dvora, i to u donjem vešu, halterima, perju i s bujnim dekolteom, što je izazvalo šok u javnosti.

Fotografije iz Belog dvora je objavila na Instagramu, gde je napisala da uživa u radu i da je: “Mala sladak život voli, neće da je ljubav bol”, ali nije navela ko je autor fotografije i s kim je radila ovaj editorijal.

Također je objavila i video na Instagram storiju, gdje je pokazala kako izgleda iza scene, ali nije navela ko stoji iza kamere.

Instagram

Nikolićeva je time praktično oskrnavila ovaj spomenik kulture na Dedinju, koji se nalazi u vlasništvu države i koji je zaštićeno kulturno dobro.

Za potrebe snimanja novog spota, ona je iznajmila prostorije Belog dvora, koji je dat na korišćenje prestolonasljedniku Aleksandru Karađorđeviću i njegovoj porodici. Svakako, poznato je da dvorski kompleks može da se iznajmi za specijalne potrebe, a tamo se često organizuju i umetničke izložbe, dobrotvorne večeri i kulturni događaji.

Ana je rentirala kompleks na Dedinju pre nekoliko dana za potrebe snimanja novog spota, ali se nije pridržavala pravila! Nismo sigurni da li je pevačica uopšte svesna na kakvu je lokaciju došla da snimi kadrove za video, pa je pozirala u nepristojnim pozama i još nepristojnije odevena.

Nikolićeva je očigledno želela da pokaže svoju figuru, koju je, konačno, nakon napornih vježbi, korigovane ishrane, ali i posjete estetskom hirurgu, dovela do savršenstva. Da stvar bude još gora, ona je pozirala u više nego izazovnoj pozi – diskretno je sklonila ogrtač s tijela kako bi se vidjele njene „nove noge“, dekolte, ali i gaćice!

Instagram/Printscreen

Ana je ovom fotkom zapalila društvene mreže, pa je većina njenih pratilaca na Instagramu bila oduševljena ovim pjevačicinim potezom. Uglavnom su se svi fokusirali na njen izgled, pa je malo ko primijetio da se slikala na spomeniku kulture.

Ipak, bilo je i onih koji su opleli po njoj i poručili da je ovaj njen potez sraman.

Nije Ana jedina I Nata i Neda snimale u Belom dvoru

Ana Nikolić nije jedina pevačica koja je kadrove za spot snimala na Belom dvoru. Prije dvije godine na istoj lokaciji snimala je i Nataša Bekvalac, i to video za pesmu „Crta“. Doduše, Nata je kadrove snimala u toaletu Belog dvora, ali je, za razliku od koleginice, bila pristojno obučena. Ona je na sebi imala haljinu iznad koljena, a preko nje svileni mantil. Neda Ukraden snimila je 2014. godine spot u Belom dvoru za pjesmu „Nema se“. I ona je bila malo neprikladnije obučena, ali u odnosu na Anu, bila je pristojna.

Pres-služba Bijeli dvor: Prekršila je naš dogovor

Iz pres-službe Bijelog dvora rekli su:

  • Gospođa Ana Nikolić snimala je spot za svoju novu pesmu na Belom dvoru. U dogovorima s producentom, stajling Ane Nikolić bio je primjeren lokaciji na kojoj se snima, u šta ćete se uvjeriti kada spot bude objavljen. Fotografije koje je gospođa Ana Nikolić postavila na svoje društvene mreže napravila je za ličnu arhivu, mimo dogovora i odobrenja.

Svedok istorije objekat izgrađen pre Drugog svetskog rata

Beli dvor koristili su knez Pavle, Aleksandar I, Milošević…

Beli dvor sa Kraljevskim dvorom nalazi se u okviru dvorskog kompleksa na Dedinju, na imanju površine 135 hektara. Zgrada je zidana po želji kralja Aleksandra I kao rezidencija za njegove sinove Petra (budućeg kralja Petra II), Tomislava i Andreja od 1934. do 1936. godine, po projektu Aleksandra Đorđevića, a renovirana je posle Drugog svjetskog rata. Konačno je uređen i opremljen za sadašnju namjenu istovremeno sa Starim dvorom (arh. Bratislav Stojanović sa timom). Uz dvor, sagrađeni su i kuhinja i garaža, koji su sa centralnim objektom povezani podzemnim tunelom. Pred početak Drugog svjetskog rata u Evropi, knez Pavle je objektu pridodao i podzemno sklonište. Tokom predsjedničkog mandata Slobodana Miloševića (1997-2000) objekat je korišćen za političku aktivnost. Danas Bijeli dvor, kao i čitav dvorski kompleks na Dedinju, koristi princ Aleksandar II sa porodicom. Objekat je pak vlasništvo Republike Srbije.

Novi.ba/Espreso.rs