ANA NIKOLIĆ HITNO HOSPITALIZOVANA! Rigorozne dijete su je UNIŠTILE! Njen organizam potpuno oslabio! Evo u kakvom je stanju!

0
1372

Ana Nikolić otputovala je u Maroko sa kompletnom ekipom radnika kako bi snimila spotove za nove pjesme koje uskoro treba da predstavi publici.

Pjevačica Ana Nikolić mjesecima je na redukovanoj ishrani i mnogo je smršala što je dovelo do toga da se sruši na snimanju spota.

Planirano je da se snimi pet spotova za dvije nedelje, pa ekipa ne staje sa radom, ali se ispostavilo da pjevačica baš ne može da isprati taj tempo.

-Ani je pozlilo na snimanju spota, preforsirala se. Snimaju dan i noć. Treba mnogo posla da se obavi u kratkom periodu. Ona se sto puta dnevno presvuče, promijeni šminku, frizuru, stajlinng, ma ne stiže ni da jede. Malo se spava, puno se radi i to je dovelo do toga da kolabira.

Ana je perfekcionista, u stanju je da po sto puta dnevno ponovi istu scenu, pa umjesto planiranih pet sati., na snimanju se ostane i 15, a u međuvremenu ništa ne pojede, samo nazdravi sa ekipom i popije po koju čašicu da dođe sebi. Kad se srušila na snimanju, stavili su je je u kola i odvezli u najbližu bolnicu.

Doktori su je pregledali i konstatovali da je sve u redu, ali da joj je iscrpljen organizam.Dali su joj infuziju i prepisali terapiju. Naravno, odmor, što ona nije ispoštovala jer mora da završi sve planirano za te dvije nedjelje – kaže izvor blizak pjevačici, a prenosi Alo.