Aleksandra Prijović po prvi put progovolila o stanju sina: Gubi ravnotežu, pada lijevo i desno! Kupila mu je čak i OVO ali on ne reaguje

0
1583

Život Aleksandre Prijović se iz korijena promijenio dolaskom na svijet sina Aleksandra, pa tako mlada pjevačica trenutno uživa u mnogim stvarima koje mališan radi prvi put u životu, bilo da je riječ o prvim riječima ili pokušajima da stane na noge.


Podsjetimo, jedna od najpopularnijih pjevačica proisteklih iz muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda” udala se za Filipa Živojinovića, da bi se početkom marta tekuće godine ostvarili i kao roditelji.

Printscreen

U posljednjem intervjuu, Aleksandra je otkrila da mališana obasipa poklonima, iako je svjesna da je on još uvijek mali da bi im se radovao, ali da ipak najradije zarađeni novac potroši upravo na njega.

-Jedva čekam da još malo poraste jer je još uvijek stvarno mali. Ima sedam i po mjeseci. Juče sam mu kupila neki autić, iako je još mali za to – ispričala je uz širok osmijeh Prijovićeva, prenosi pulsonline.rs.

-Stavila sam ga na njega, ali on pada lijevo i desno dok sjedi. Zato čekam da poraste jer još uvijek nema reakciju na stvari. Vidi on to, ali ne zna šta je u pitanju. Bez obzira na to, kupiću mu sve i svašta za Novu godinu!