ACA LUKAS PRIČAO O RASKIDU S MISICOM PA SPOMENUO NOVU DJEVOJKU: “Do ušiju sam zaljubljen!”

0
613
Foto:Marina Lopičić

Popularni folker proslavio je sinoć 51. rođendan, a predstavnike medija zanimalo je jeli neka od lepotica koje su bile na njegovoj žurki njegova nova djevojka.

Aca Lukas je proslavio rođendan, ali samo u krugu najbližih prijatelja.

Zabavu je upriličio u četvrtak uveče u jednom beogradskom hotelu gde je okupio samo ljude s kojima se intenzivno druži.

— Vjerujte mi da sam svaku želju sebi ispunio. Ma, ja više i ne slavim rođendane. Pravi rođendan mi je bio u nedjelju, i taj dan sam cijeli proveo igrajući igrice. Dan poslije sam odlučio da obilježim ovaj dan, ali čisto simbolično. Estradu nisam zvao — rekao je folker za Kurir, pa otkrio ko mu je sve čestitao rođendan.

— Ceca mi je čestitala, ali večeras njena sestra slavi godišnjicu braka i zbog toga ne može da dođe. Ali, mi smo prijatleji i to nije uopšte bitno jer stalno slavimo. Uglavnom, moja djeca su mi čestitala, to mi je najvažnije, a večeras je tu samo uži krug prijatelja.

Foto:Dragan Kadić

Jedna od glavnih tema u vezi sa Lukasom je to ko mu je nova djevojka i šta se dešava na ljubavnom planu, ali pjevač tvrdi da je sada sam.

— Do ušiju sam zaljubljen, ali u sebe. Nemam djevojku i nekako mi je lijepo ovako. Oko mene su prijatelji, lijepe žene, i ja nigdje ne žurim. Znam da sve zanima to da li je neka od djevojaka koje su došle moja, ali moram da vas razočaram, to su mi samo prijateljice — zaključio je Lukas.

Foto:Printscreen

Fenserka.com/Glossy.rs