ACA LUKAS NAPRAVIO ŽURKU ZA PAMĆENJE KOJE SE SAMO ON NE SJEĆA: Pretjerao sa alk.oholom, pa zaspao na SVOM ROĐENDANU!

0
714

Pjevač je prošle nedelje organizovao slavlje u jednom restoranu za najuži krug, a kada ga je uhvatilo piće, morao je malo da prilegne na trosedu

Folker je prošle nedelje upriličio zabavu za najuži krug prijatelja u jednom beogradskom restoranu na kojoj je, vjerovali ili ne, zaspao. A kako i ne bi kada je iz cuga popio nekoliko čašica žestine, i to na eks.

Umjesto da mu piće da energiju i da igra u ritmu muzike za ples, popularni folker je prilegao na trosed. To je zabilježio i paparaco Kurira. Međutim, spavanje nije dugo trajalo, jer je Aca želio da ispoštuje goste, pa se brzo razbudio i nastavio da se veseli.

– Nema više spavanja. Imam toliko energije da mi je dovoljno samo da sklopim oči nekih desetak minuta i onda cijelu noć mogu da slavim – rekao je folker, koji je bio i više nego raspoložen.

Žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova, a kako Aca kaže, gosti su se odlično proveli.

Bilo je fenomenalno. Kako drugačije i da bude kada ja slavim. Došli su mi samo najbliži prijatelji jer sam se više umorio od lažnih ljudi – rekao je folker, koji je trenutno i bez emotivne partnerke, ali mu to očigledno ne smeta.

Izvor; Kurir/Foto:Damir Dervisagic