Odrasla je bez roditelja, a OVOJ ŽENI DUGUJE SVE: NIkada se ne pojavljuje u javnosti, a evo kako izgleda tetka Milice Pavlović – Kažu da su slika i prilika

0
539


Pjevačica Milica Pavlović bukvalno drma estradu svojom pojavom, pjesmama, ali i atraktivnim izgledom.

Baka i deka su odgajili pjevačicu koja je u više navrata isticala da im u životu sve duguje. Međutim, uprkos tome postoji još jedna osoba koja je Milici podrška, a pjevačica je nikada nije pokazivala u javnosti.
Ono što je malo poznato jeste da je baš ova žena imala ulogu majke u Miličinom odrstanju jer je poznato da ju je još kao dijete majka ostavila.

Podsetimo, Milica je u više navrata pričalasvoju životnu priču, a razvod roditelja uspjela je da nadoknadi pažnja i ljubav koju je dobijala od bake, deke i tetke.

“Roditelji mi, iskreno rečeno, u životu nisu nedostajali. Znam da zvučim kao hladnokrvna osoba, iako to nisam. Moji roditelji su se razveli, i to je njihovo pravo. Ja nemam prava nikome da sudim. Bolje dobar razvod nego loš brak. Baka i deka su očevi roditelji. Ja sam kao mala došla u njihov dom.

Oni kažu da sam njihovo treće dijete, i da su u mom odrastanju i vaspitavanju ispravljali sve greške koje su pravili sa mojim ocem i tetkom. Zato sam i imala veću odgovornost da ne bi neko sutradan rekao: “Odgajali su je baka i deka, a pogledajte šta je postala” – rekla je svojevremeno Milica.
Izvor: blic.rs