50 GODINA JE NA ESTRADI, a sad je šokirala sve: Vera Matović PROGOVORILA O SILIKONIMA!

0
1182

Vera Matović je već 50 godina na sceni sa istim intenzitetom. Od svog početka bila je jedna od omiljenih pjevača kada se dovodila u pitanje narodna muzika.

Zahvaljujući nesebičnoj podršci publike, ona i postoji toliko dugo, a čini se da se u njenom slučaju ne manjka ni nastupa. Kako i sama ističe, za njen stajling je zadužena sama. Sama se šiša, šminka pa čak i farba. Ako je već toliko vremena na estradi morala je nešto i da nauči. Verka nema vremena da svakodnevno posjećuje frizera.

Kod frizera, manikira, pedikira sjedi onaj koji ima vremena. “Što se tiče komentara o tome da imam silike, mogu im se samo zahvaliti. To samo znači da imam dobre g…. To su moje prirodne.

Samo mi je žao omladine što ih tako rano stavljaju, pogotovo mlade djevojke koje se još nisu oprobali u ulozi majke. Na pitanje o tome kako reaguje na priče o sebi, rekla je: “Pročitala sam nedavno kako sam nekoga uslovljavala za avionske karte na turneji po Australiji. Ja jesam pričala da sam u trećem mjesecu dogovorila turneju po Australiji. Bilo mi je jasno da ću se tamo pojaviti u šestom mjesecu. Bio nas je zaista veliki broj ljudi u grupi, još da pokupuju svima avionske karte od Perta do Sidneja, bio je zaista veliki trošak.

Odlučili su se da ide kombi, a kada su kolege čule da ja idem avionom, prvobitno su bili u šoku. Nisu znali da sam trudna. Međutim suprug i ja smo pristali da idemo minibusem ali da zadnje sjedišta budu naša.

Deset dana sam bila u bolnici, 17 dana u kući, i 27-og dana sam krenula na turneju. Kada sam ja nastupala, kolegica koje je bila prije mene na nastupu bi ga čuvala. Nosila sam ga sve do sedmog mjeseca.
Izvor: magazindan.info