26 TRANSFORMACIJA koje su ŽENE pretvorile u PRAVE KRALJICE

0
1193

Svaka je žena lijepa, bez obzira što ona sama o tome misli. Ruski projekt preobrazbe nazvan Perezagruzka (restart) i lokalna verzija međunarodnog šoua, 10 godina mlađeg odlučili su se da to dokažu pretvarajući obične žene u kraljice iz stvarnog života.

Fenserka obožava ove nevjerovatne transformacije i uzbuđena je što ih dijeli sa vama. Uživajte!

1.

Iako su projekti u osnovi slični – imaju za cilj da se žene osjećaju ljepše i samouvjerenije – nisu sve potpuno iste. Jedna od njih prikazuje mlađe žene kojima je potrebna promjena stila i novi početak u životu. Tim projekta mijenja frizuru, daje neke savjete za šminku i njegu kože, preispituje izbor odjeće i rješava druge manje probleme poput zahtjevne pomoći stomatologa.

2

3.

4.

Drugi projekt, 10 godina mlađi, često zahtijeva ozbiljniji rad u borbi protiv procesa starenja i promjena koje on donosi.

5.

6

7.

8.

9.

Oba projekta nisu šou makeover kao što smo navikli da vidimo. Kreatori misle da naši unutarnji problemi utječu na naš izgled, pa su pozvali neke psihologe da rade s ljudima u emisiji. Svaki od njih priča svoju priču, a ponekad je zaista i teška. Oni govore, plaču, pokušavaju sagledati svoj život iz drugog ugla i na kraju shvate nešto zaista važno o sebi.

10.

11

12.

13

14.

Naravno, nisu sve transformacije jednostavne. Neki od njih potraju puno vremena poput, na primjer, ako se žena podvrgne plastičnoj operaciji. U tome nema magije, mada se promene čine tako. Svi su rezultat rada čitavog tima stilista, modnih stručnjaka, stomatologa, kozmetičara, šminkera i još mnogo toga.

Te žene se ljuljaju, ali primaju ozbiljnu pomoć i čak se obrazuju kako da se u budućnosti brinu o sebi kako bi sačuvale rezultat.

15.

16.

17.

18.

Ipak, glavni cilj ovih projekata je pokazati ženama koliko su one prekrasne, pustiti ih da gledaju na sebe sa drugog stajališta i ukazati im povjerenje koje im nedostaje.

19.

20.

21.

22

Pa iako stručnjaci daju sve od sebe, ponekad se suočavaju s poteškoćama. Nisu sve žene zadovoljne svojim novim stilom. Neki od njih pokušavaju se svađati sa stilistima koji ih tjeraju iz svoje zone komfora. Ipak, većina njih na kraju prihvaća svoj novi izgled i slaže se da je njihov novi stil prekrasan.

23

24

25.

26

Da li volite gledati makeover emisije? Koja vam je od navedenih transformacija najdraža? Želimo znati vaše misli o ovoj temi!

Fotografije: ev.zhuk / Instagram

Fenserka.com