17 TUŽNIH PRIZORA ZBOG KOJIH ĆE VAM ZASTATI SRCE: Ovo će vas natjerati NA SUZE

0
827

Bilo koja pojedinačna fotografija s ovih koje smo prikupili za ovaj članak, tjera nas da doživljavamo vrlo snažne emocije. Pogledajte strance koji ljuljaju nečiju bebu, mladenku koja je posljednji put došla kući da vidi baku ili staru mačku koja je konačno usvojena. Osjećat ćete toplinu i vidjeti snagu tih ljudi. Ove fotografije će vas natjerati da vjerujete da iako život može biti težak, na kraju ćemo svi biti u redu.

Nemoguće je ne pustiti suzu kada vidimo ove emocionalno pokretne fotografije i nadamo se da će i oni brže da vam kucaju.

Liječnici su zabranili ovoj 102-godišnjoj dami da leti na vjenčanje svoje unuke, pa ju je unuka iznenadila: došla je vidjeti vjenčanicu. Bilo je to posljednji put da su se vidjeli.

„Stariji gospodin došao je sam da jede u restoranu u Pensilvaniji. Pričao je nekoliko priča svom poslužitelju, koji je otišao na odmor i pridružio mu se za vrijeme obroka. “

„Kada sam imao 8 godina, našao sam djetelinu sa 4 lista i dao je svom ocu na sreću. Kad je um,ro, otkrio sam da ju je zadržao. U njegovom je novčaniku već 20 godina. “

“Moja supruga i ja nismo mogli natjerati novorođenče da prestane da plače u restoranu, pa smo se sramotno počeli spakirati da idemo kući kad je par koji je sjedio pored nas ponudio da ga držimo kako bismo uživali u noćnom izlasku. Naša beba je čitavo veče spavala na ramenu ovih ljudi! “

„Danas sam preko Facebooka saznao da zaštitar preko noći na svom poslu plete čizme i rukavice za prevremeno rođene bebe u Edinburghu Royal Ininmary. Takođe ih šalje širom svijeta. “

Ova djevojka sa karcinomom kasne faze odlučila je odustati od liječenja i udala se za čovjeka kojeg je voljela kako bi mogla uživati ​​u vremenu koje joj je preostalo.

„Moj poljski djed prije i nakon Drugog svjetskog rata. Između slika navodno postoji 7 godina, prema mojoj majci. Preživio je koncentracioni logor i imao je tetovažu lične karte. Nešto o njegovim očima govori mi više nego što je ikada mogla dati istoriju. “

Porodica je zadesila saobraćajna nesr,eća. Dok je majka pregledavala kćer je plakala jer se uplašila spasioci su primijetili lak na noktima na njenim rukama i zamolili djevojčicu da im maže noktee. Uspjelo je!

Djevojčica koja je rođena bez jedne ruke stvorila je sliku Disney princeze kako bi podržala djevojčicu koja takođe nije imala jednu ruku.

„Moj kolega je dovikao mušteriji. Kasnije se kćerka vratila da se izvini majci. “

Frizer za djecu iz Rusije daje besplatne frizure za djecu i siročad sa autizmom.

Nakon što se zgrada srušila u Brazilu, momak je poslao svojoj porodici ovaj selfie da zatraži pomoć i rekao im da je dobro. Bio je spašen.

Ova majka pustila je svom sinu da odabere bilo koju životinju u prihvatilištu. Odabrao je staru, debelu, stidljivu mačku. Odmah se popela na dječakove ruke i od tada su nerazdvojni.

“Moj 11-godišnji brat odlučio je da počne da uči korejski kako bi mogao da razgovara sa novom djevojkom u njegovom razredu i samo govori korejski.”

Žena spašava ozlijeđene leptire: nakon što zamijeni njihova oštećena krila, oni mogu ponovno letjeti.

Prvi put kad su se vidjeli

Baka i unuka

Imate li vi neku priču o ljubaznosti svoje rodbine ili drugih ljudi koje poznajete?

Pregled fotografija: DontDeadOpen / Reddit

Fenserka.com