10 SJAJNIH TRIKOVA da sakrijete STOMAK i BOČNE MASNOĆE uz pomoć KOMADA ODJEĆE!

0
1368

Mnoge se žene brinu za područje trbuha iako to muškarci zapravo vole. Prema eksperimentu koji je proveo MailOnline, muškarci vole mali ženski trbuh. Smatraju ga prirodnijim i ljepšim od ravnog trbuha. Ako muškarčeva mišljenja nisu dovoljna da vas uvjere i još uvijek želite sakriti trbuh ispod odjeće, trebali biste to učiniti na pametan način, jer u suprotnom postoji šansa da ćete to učiniti većim.

Lista preporuka koje će vam pomoći da sakrijete trbuh i bočne masnoće ispod odjeće. Pogledajte pogreške koje biste trebali izbjegavati prilikom odabira odjeće kako biste izgledali bolje. Obavezno pročitajte cijeli članak da biste vidjeli preporuku na kraju.

  • Izaberite labavu odjeću preko uske.

Odjeća u jednobojnoj boji vaš je najbolji izbor. Tamne boje zaista čine da izgledate prikladnije, ali to ne znači da ne biste trebali nositi pastelne boje. Možete nositi bež, krem, pistaciju i blijedo ružičastu boju. No rez odjeće je zaista najvažnija stvar.

Uska odjeća samo naglašava nesavršenosti vašeg oblika. Bolje je nositi slojeve bez isticanja struka i bokova. Možete nositi elemente iste boje.

  • Obratite pažnju na odjeću s vertikalnim prugama.

Okomiti ukrasi, uzorci i pruge čine da izgledate viši i fit. Ali treba uzeti u obzir i širinu pruga i njihovu učestalost. Široke pruge mogu vam učiniti vizualno većim, zato odaberite odjeću s uskim i čestim prugama.

Ako vam se čini da je haljina s prugama previše, odaberite haljine ili kardigane takve boje. Odlične mogućnosti su crno-bijela ili bijelo-plava boja.

  1. Označite drugi dio vašeg tijela.

Kako biste preusmjerili pažnju sa trbuha, možete istaknuti grudi. Jednostavna, ali zanimljiva odjeća bez dubokog dekoltea su crne haljine, klasične hlače, bluze i suknje s olovkama.

Oni koji imaju lijepe noge trebali bi im učiniti nešto. To ne znači da morate nositi blještavi mini, ali možete nositi suknje ili haljine koje su malo više od koljena ili možete staviti gamaše.

  • Odaberite odjeću malo veću od koljena ili maxi dužine.

Kada su u pitanju haljine, možete odabrati odjeću ravnog kroja. Veliki cvjetovi poput onoga na fotografiji odličan su izbor.

Ovo je primjer uske haljine koja ističe problematično područje. Pokušaj sakrivanja drapiranjem nije uspješan.

Odličan način da sakrijete trbuh je nošenje trapezoidne haljine bez ikakvih uskih mrlja. Haljine visokog struka također su dobra opcija. Na ovaj način možete nositi više od tamne haljine, ali možete i više zanimljivih stvari.

  • Koristite jednobojne bluze i košulje.

Jednobojne bluze i košulje neće vam samo omogućiti da obučete nešto zanimljivije u uredu, već su i odlična opcija za zabavan vikend ako odaberete prave uzorke.

  • Nosite labave vrhove, majice i tunike.

Labavi komad odjeće na vrhu je odličan izbor ako ne želite pokazati trbuh. Važno je da ne budete previše ekstremni, noseći nešto veličine nekoliko prevelikih. Ovo je popularna greška zbog koje tijelo samo izgleda veće.

Otvorena jakna dovršit će odjeću.

  • Pojas hlača

Visoki pojas će liniju od struka do bokova učiniti glatkom. Strane neće biti vidljive

Klasične crne ili jednostavne tamne hlače izrađene od debele tkanine mogu biti osnovna stvar koja obrub drži.

  • Zaboravite na traperice niskog rasta.

Ravne traperice visokog porasta su vam dobre. Ali treba biti veoma oprezan prilikom odabira pojasa: Ako je previše masivan s velikom kopčom, upropašit će vam izgled jer će privući pažnju na područje trbuha. To bi bilo suprotno od onoga što želite.

  • Nosite suknje.

Suknja od olovke izrađena od guste tkanine ili tamne boje s cipelama na visoku petu još je jedna tajna kako učiniti problematična područja manje istaknutim.

Lagano karirana suknja može biti alternativa koži olovke. Kada odaberete nešto takvo, možete dobiti svijetlu boju. Naravno da ova suknja mora imati visok porast.

  • Nosite kardigane.

Kardigan je univerzalni komad odjeće. Odlično ide uz hlače, traperice, suknje i haljine. To će stvoriti okomitu liniju koja će ispraviti vaše tijelo.

Pletene kardigane najbolje je nositi otvorene, ali ih zataknite na mjestu gdje je trbuh najizraženiji. Kardigani koji imaju velike džepove nisu dobar izbor jer će vam učiniti da izgledate veći.

Da biste izašli napolje, možda će vam trebati posebna kompresivna donja odeća koja skriva nedostatke tijela. Koristeći ovo posebno donje rublje izgledat ćete više fit. Oprah Winfrey, Kim Kardashian, Emily Blunt, Tyra Banks, Lea Michele, Anne Hathaway, Lena Dunham, Adele i mnoge druge poznate ličnosti vole ovo donje rublje.

Ovo je sjajan primjer kako kompresivno donje rublje transformira oblik. Vidljive su samo prekrasne obline oblika. Takvo donje rublje je zaista izvrsno za posebne prigode.

Koje tajne skrivanja trbuha i bočnih masnoća preferirate? Javite nam se u odjeljku za komentare ispod!

Fenserka.com