10 NAČINA da vaš dom pretvorite U NEODOLJIVO MJESTO kojem ĆETE SE RADOVATI iz dana u dan

0
740

Obnova kože može biti kompliciran proces. Međutim, ako se želite igrati pametno, moguće je promijeniti životni prostor bez trošenja brda novca.

E nekoliko jednostavnih načina da svoju kuću učinite ugodnijom i ugodnijom bez ozbiljnog financijskog ulaganja.

  • Koristite okvire za više od fotografija

Koristite okvire za neobične predmete. Pokušajte koristiti okvir oko prevelikog ogledala ili televizora. Možete čak i napraviti DIY okvire za utičnice i prekidače. Ovaj trik može učiniti bilo koji interijer bogatijim, pretvarajući običan stan u šik palaču.

  • Koristite zoniranje prostora

Diskretan zoniranje u interijeru unosi dom i osjećaj ugode i privatnosti kući. Ne treba graditi ograde ili kupovati teške police za knjige i police kao zasebna jedinica. Dovoljno je obojiti neke zidove u različite boje ili staviti linoleum na pod. Ovaj trik je vrlo koristan za studije i male stanove.

  • Ukrasite obične stvari

Obične stvari mogu postati vrhunac interijera ako ih se jednostavno malo preradi. Novi luster košta puno novca. Kao jeftinija opcija obojite stare kupole i nacrtajte nešto na žaruljama – dobit ćete cool dizajnerski komad zbog kojeg će vaši gosti češće gledati. Isto možete učiniti i s običnim ladicama za komode.

  • Promijenite uzglavlje

Krevet je žarište svake spavaće sobe – to je najdominantniji dio dizajna sobe. Stavite više fokusa na uzglavlje i vidjet ćete kako se cijeli interijer može promijeniti.

  • Promijenite šteke na vratima

Trgovine su pune kreativnog pribora. Iskoristite to izmjenom kvaka i ručica ormara, ormarića i komoda. Neće vam trebati puno vremena i udobnost i jedinstvenost vašeg doma položit će se na visini.

  • Označite stvari koje ne možete sakriti

Mnogi interijeri imaju dijelove koji kvare cijeli izgled sobe, ali ih nije moguće ukloniti. U većini slučajeva ljudi pokušavaju sakriti ili prikriti ove očnjake. Ako postoji, na primjer, stari radijator, možete ga pretvoriti u umjetničko djelo tako što ćete ga samo hrabro slikati. Ako neke žice strše preko zida, mogu ih se složiti u obrazac koji je zanimljiv za pogledati.

  • Idete više

Ako postoji nedostatak prostora za koji smatrate da se može otkloniti samo preseljenjem u drugi stan, obična ljestvica može vam uštedjeti dan. Ne bojte se postaviti visoke police točno pod strop. Neće biti prašine i dobit ćete znatno više prostora.

  • Promijenite zid

Moderne krovne ploče izrađene su od plastike i svatko ih može priuštiti. Mogu se slikati, staviti na zidove ili čak prekriti oštre kutove. Dobro odabrane daske za klizanje izgledaju kao luksuzne letvice, dodajući šik bilo kojem interijeru.

  • Ne slažite stropove

Ponekad je najjednostavnija i najjeftinija opcija ona. Ne brinite se spuštenim i zategnutim stropovima: oni koštaju puno i kradu 4-7 cm visine sobe. Umjesto da stvari komplicirate, jednostavno premažite strop i obojite ga. Kupite malo prekrasne rasvjete novcem koji ćete uštedjeti.

  • Stvarajte iluzije

Ogledala su najbolji pomagači u stvaranju umjetnosti iluzije. Na jedan zid stavite nekoliko ogledala – oni će zamijeniti bilo koju drugu vrstu ukrasa i bit će dobra alternativa fotografijama, plakatima ili slikama. Štoviše, oni će dodati više svjetla i volumena interijeru, što je posebno korisno u malim stanovima.

BONUS: 3D dizajni poda

3D podovi često se koriste u kupaonicama. Izrađene su korištenjem slojeva epoksidne smole kako bi se stvorio osjećaj 3D slike. Ovaj dizajn definitivno dodaje volumen i dubinu unutrašnjosti te će iznenaditi i zbuniti sve koji zakorače u vašu kupaonicu.

Glavni savjet: ne bojte se prekršiti pravila i pokazati svoju individualnost! Uvijek postoji način da se ostavi prostora za nove ideje. Ako imate neke cool ideje o poboljšanju interijera bez trošenja puno novca, podijelite ih sa nama u komentarima.

Fenserka.com